GARDIROP MAGAZİN

En Özel Gecelerin Eşlikçisi: D’S Damat Smokinler

Yakası ve kes­i­mi  ile vücud­unuza kusursuz uyum sağlayan smokin­ler ile mükem­mel bir şık­lık elde etmek mümkün. D’S Damat da bu konuda­ki müt­te­fikiniz.

En özel gecel­erde şık­lığını­zla göz kamaştır­manın yolu, doğru smoki­ni seçmek­ten geçiy­or. Bellek­ler­den asla sil­in­meye­cek bir gecenin en özel detay­larını büyük bir has­sasiyet ve titi­z­lik­le düşü­nen D’S Damat Cer­e­mo­ny serisinde başrol kır­langıç ve ince şal yaka smokin­lere ver­ilirken, “kalite” unsu­runu öne çıkar­tan kolek­siy­onun renk paletinde siyah ve lacivertin en zaman­sız ton­ları kusursuz kalı­plar ile bir­leşiy­or.

Gelenek­sel bir stil tavrın­dan vazgeçmeyen­lere bu sezon da şal yaka veya ata yaka göm­lek ve büyüyen papy­on çeşit­leri eşlik ederken, iddi­alı bir duruş yakala­mak isteyen erkek­lerin yardımı­na fark­lı boyun aksesuar­ları koşuy­or. Eşsiz zarafeti ile tarzınızı ve duruşunuzu gözler önüne seren kom­bininize papy­on, kra­vat ve aksesuar çeşit­leri, smokininiz ile uyum­lu kuşak­lar, kol düğmelerinin yanı sıra Cer­e­mo­ny seri­sine özel deri ve rugan ayakkabılar ustalık­la eşlik ediy­or.

Exit mobile version