GARDIROP MAGAZİN

“En İyi” Biz İçin Çalışıyorlar

HyperFocal: 0

Güzel­lik dünyasının yeni­lik­leri hız kesme­den devam ediy­or. Hep­si biz­im ‘en iyi’ hal­im­izi daha uzun süre­li kıl­mak için; yaşımızın ‘en iyisi’, güzel­liğimizin ‘en iyisi’…

Krem­ler, serum­lar, uygu­la­malar ve daha niceleri arasın­dan ‘en iyi’lerini seçmek elbette o kadar kolay değil. Gelin işinizi kolay­laştırayım ve bu ay beni en heye­can­landıran uygu­la­ma ve ürün­ler­le siz­leri tanıştırayım. 

Farm to Face Maske

90 Saniyede Doğa Cildinizde 

Sağlık­lı ve sorun­lar­dan arın­mış cildin anahtarı, iyi bir cilt bakımı. Bunu biliy­or­sanız iyi bir tem­i­zliğin yanı sıra, cilt maske­si uygu­la­malarını da es geçmiy­or­sunuz demek­tir. Maske kul­lan­mayı ihmal etmeyen biriy­s­eniz, Foreo UFO’nun akıl­lı maske ter­api cihazıy­la muhteme­len tanışmışsınızdır. Hala tanış­madıysanız, mut­la­ka den­emelisiniz! Fark­lı cilt ihtiyaçları­na uygun maskeleri olan Foreo UFO’ya ente­gre çalışan yeni Farm to Face maskel­er, doğanın sun­duğu mucize­vi içerik­leri cilde taşı­yarak sağlık­lı ve tazeliği­ni koruyan, sorun­lar­dan arın­mış bir cilde kavuş­manızı sağlıy­or. Hemen belirte­lim: Cil­di beslerken koku­larıy­la da baş döndüren bir ürün. 

Brow Microfilling Pen / Benefit Cosmetics

Bir Kalemden Daha Fazlası

Kaş kale­mi kul­lanıy­or ve biraz daha kalıcı olsun istiy­or­sanız, ama microb­lad­ing yap­tır­mak istemiy­or­sanız, tam size göre bir haber­im var! Birçok ürününü sev­erek kul­landığımız Ben­e­fit Cosmetics’in yeni ürünü Brow Micro­fill­ing Pen, tek bir hareke­tle 3 ultra ince çiz­gi oluş­tu­rarak kaşlar­da müthiş bir illüzy­on yaratıy­or. Seyrek kaşlara sahips­eniz, bu yeni kalem­le dilediğiniz alan­lar­da kaş var­mış görünümü yarata­bilirsiniz. 24 saat kalıcılığı olan, akmayan, bulaş­mayan, suya dayanık­lı Brow Micro­fill­ing Pen’in tam 4 tonu var: Blonde, Light Brown, Medi­um Brown ve Deep Brown. 

Çok Marifetli 

Leke ürün­leri­ni kul­lan­maya başla­manın tam zamanı. Eğer leke sorunu yaşayan has­sas bir cilde sahips­eniz Bio­der­ma Pig­ment­bio Night Renewer’i radarınıza almalısınız. Çünkü hem leke gideriy­or, hem kola­jen­le cil­di sıkılaştırıy­or, hem de yaşlan­ma belir­ti­leri­ni önlüy­or. Daha ne yap­sın? 

İki Tedavi Bir Arada

Insti­tut Esthe­d­erm, Propo­lis ürününü yenile­di. Hızlı ve kalıcı sonu­ca odak­lanan yeni Propo­lis+, saf moleküller ile zengin­leştir­ilen propo­lis bileşimiyle akne tedavisi­ni anti-aging özel­liğiyle bir­leştiriy­or. Ve “Ayın Güzeli” olmayı hak ediy­or. 

Exit mobile version