GARDIROP MAGAZİN

En güzel fuar başlıyor

Natural beauty

TG Expo tarafın­dan 22 — 25 Mart tar­ih­leri arasın­da İst­anb­ul Kon­gre Merkezi ve Lüt­fi Kır­dar Rumeli Salonu’nda düzen­lenecek olan 29. Güzel­lik & Bakım Fuarı, güzel­lik ile ilgili en son trend­leri, uygu­la­ma yön­tem ve ürün­leri­ni bir araya getire­cek. Geçtiğimiz yıl 4 bin metrekare alan­da, 176 fir­ma ve yak­laşık 20 bin ziyaretçiyi ağır­layan Fuar, bu yıl üç kat büyüy­erek 12 bin metrekar­eye ulaştı.

Türkiye’nin sek­töründe en büyük ve en önem­li fuarı “Güzel­lik & Bakım 2018”, 22–25 Mart tar­ih­leri arasın­da 29. kez kapılarını açıy­or. TG Expo tarafın­dan düzen­le­nen fuar, dört gün boyun­ca konusun­da uzman yer­li ve yabancı dok­tor­lar, estetik ve güzel­lik uzman­ları, der­ma­tologlar, kuaför­ler ve diğer sek­tör pro­fesy­onel­lerinin katılımıy­la dünyada­ki son güzel­lik trend­leri­ni, en yeni ürün, yön­tem ve ekip­man­ları bir araya getire­cek.

Estetik der­ma­tolo­ji ürün ve ekip­man­ları, kozmetik & makyaj ürün ve eki­man­ları, pro­fesy­onel tır­nak ekip­man­ları & el – ayak bakımı, spa – well­ness & fit­ness ürün ve ekip­man­ları, paketleme teknolo­ji­leri, saç & bakım ekip­man­ları kat­e­go­ri­lerinde ürün­lerin sergileneceği fuar, bu yıl İst­anb­ul Kon­gre Merkezi ve Lüt­fi Kır­dar Rumeli Salonu’nda toplam 12 bin metrekare alan­da gerçek­leştir­ile­cek.

Fuar ile eş zaman­lı olarak düzen­lenecek olan medikal estetik, plas­tik cer­rahi üzer­ine ulus­lararası bir pro­gram ile araların­da; İtalyan Güzel­lik Akademisi’nin Başkanı ve İtalyan Medikal Estetik Derneği’nin Başkan Yardım­cısı Prof. Pier Anto­nio Bac­ci, Dr. Gönül Ateşsaçan, Op. Dr. Hasan Şubaşı, Op. Dr. Dilek Uslu, Dr. Annal­isa Bea­t­i­ni ve Prof. Dr. Reha Yavuzer’ın yer aldığı konusun­da uzman isim­lere ev sahipliği yapacak. Ayrı­ca Türkiye Anti-aging Derneği Başkanı Prof. Dr. Çimen Karasu’nun mod­er­atör­lüğünde Der­ma­tolog Prof. Dr. Ülk­er Gül, Dr. Gürsel Velioğlu, Prof. Dr. Neşe Karaba­cak ve Rusya Anti-aging Derneği Başkanı Prof. Dr. Svet­lana Trofimova’nın katılımıy­la bir de otu­rum düzen­lenecek.

Güzel­lik & Bakım Fuarı Eğitim Salonu’nda Cyrill Hohl, Brigitte Gau­ti­er ve Claude Juil­lard gibi alanın­da uzman düny­a­ca ünlü isim­lerin katılımıy­la ulus­lararası geçerlil­iğe sahip ser­ti­fikaların ver­ile­ceği eğitim pro­gram­ları düzen­lenecek. Cyril Hohl ‘’Erkek Saç Kes­im Trend­leri’’, Brigitte Gau­ti­er ‘’Col­orscopie, Renk Armon­isi’’ , Claude Juil­lard ise ‘’Vis­ag­isme Total Look ve Asimetrik Ren­kler’’ temalı eğitim­leriyle Güzel­lik & Bakım 2018’de ola­cak.

Güzel­lik & Bakım 2018 Fuarı, tedavi yön­tem­lerinden cihaz uygu­la­maları­na, makyaj ve saç şovların­dan uygu­la­ma örnek­ler­ine kadar pek çok etkin­lik ve yarış­ma ile dört gün boyun­ca ziyaretçi­leri­ni ağır­lay­a­cak.

Exit mobile version