GARDIROP MAGAZİN

Egzotik, çarpıcı ve farklı: Floral envy

Glob­al moda are­nasın­da­ki başarılarıy­la moda dünyası­na yön veren tasarım­cılar Raisa&Vanessa ve Türkiye’nin mobil ticaret lid­eri Trendyol.com , işbir­lik­lerinin 9.sezonunda ses getire­cek yeni bir kolek­siy­ona imza attı.

Gücünü cesaretinden alan kadın­lara özel özgün tasarım­larıy­la ilgi odağı olan Raisa&Vanessa; R&V for Trendy­ol özel kolek­siy­onunu zaman­sız şık­lığı ile göz doldur­mak isteyen kadın­ların beğeni­sine sunuy­or.

Flo­ral Envy, doğadan ve doğal­dan aldığı ilham­la , renk geçiş­lerinin ve desen­lerin şekil­lendiği fark­lı bir kolek­siy­on olmasıy­la öne çıkıy­or.

Kır çiçek­lerinin eşsiz ton­ların­dan yaprak­ların göz alıcı yeşil­ler­ine kadar bir çok detay­dan hay­at bulan Flo­ral Envy; tül elbisel­er­den crop top – etek takım­lara , asimetrik etek­ler­den pan­tolon kom­bin­lere kadar bir çok tasarımı da bir ara­da sunuy­or.

Güneş ve toprak ton­ları, flo­ral baskılar ve 3D çiçek detay­larıy­la naturel bir esin­ti taşıyan kolek­siy­on tüm sezon trend­ler­ine hakim olmasıy­la da göz doldu­ruy­or.

Kolek­siy­on pas­tel ton­ları yük­seltirken can­lı ren­k­leri klasik­leştiren 60 özel parçadan oluşuy­or.

RV for Trendy­ol yeni kolek­siy­onuy­la ışıltılı kadın­ları özel etkin­lik­lere hazır­larken uza­yan gün­lerde daha sade kom­bin­ler­le sokak modası­na da uyum sağlıy­or.

Beyazın ton­larını dan­tel detay­larıy­la zengin­leştiren elbisel­er ise trend düğün­ler için yepyeni alter­nat­i­fler sunuy­or.

Sınır­lı sayı­da­ki özel üre­tim­li ürün­ler­den oluşan Raisa&Vannessa for Trendy­ol Flo­ral Envy Kolek­siy­onu yal­nız­ca Trendyol.com ‘da online satış­ta.

Exit mobile version