GARDIROP MAGAZİN

Duygularınızı Özgürce Yaşayın ve Cildinizi Koruyun!

Sebamed, pH 5.5 değeri­ni koruyan cilt bakım ürün­leriyle her cildin ihtiy­acını karşılarken, “Hay­at Yaşın­dan Fazlası!” kam­pa­nyasıy­la kadın­ları duygu­larını özgürce yaşa­maya dav­et ediy­or. Ünlü oyun­cu Öznur Serçel­er’in ev sahipliğinde tanıtılan kam­pa­nya, yaşlan­ma karşıtı ürün­ler­le cilt bakımını da vur­gu­luy­or.

Sebamed, cilt bakım ürün­leri konusun­da uzman­laşmış Alman Sebaphar­ma Lab­o­ratu­var­ları tarafın­dan geliştir­ilen for­müller­le, cildin doğal pH den­gesi­ni koru­yarak tem­i­zle­meyi ve besle­meyi hede­fliy­or. Yeni­likçi cilt bakım ürün­leriyle tanı­nan mar­ka, “Hay­at Yaşın­dan Fazlası!” kam­pa­nyasıy­la duy­gusal özgür­lüğün öne­m­i­ni vur­gu­luy­or.

Per­ri­go Türkiye Pazarla­ma Direk­törü Gözde Shavky, kam­pa­nyayı şu şek­ilde açık­lıy­or: “Hay­at Yaşın­dan Fazlası!” dediğimiz ve hem cildimize hem de ruhu­muza iyi gele­cek bu güzel slo­gan aslın­da yaşam yol­cu­luğu­muz­da sık­lık­la göz­den kaçırdığımız temel bir gerçeği özetliy­or. Bize var­lığımızın yal­nız­ca yaşadığımız yıl­ların sayısıy­la değil, kucak­ladığımız deney­im­lerin derin­liği ve his­set­tiğimiz duygu­lar­la ölçüldüğünü hatır­latıy­or. Gerçek güzel­lik, duygu­larını ve anıları yaşa­mak olduğu­nun altını çizen Sebamed, kadın­ları duygu­larını özgürce yaşa­maya dav­et ederken, bu duygu­ların yüz­lerinde bıraka­cağı izleri ise Sebamed’e emanet etm­eye dav­et ediy­or.

 

Exit mobile version