GARDIROP MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Eva Longoria evde saçlarını boyadı

Güzel­liğiyle dikkat çeken başarılı oyun­cu Eva Lon­go­ria da saç bakımını evde ken­disi yapan ünlüler arası­na katıldı.

L’Oréal Paris’in glob­al güzel­lik elçisi Eva Lon­go­ria, bu süreçte saçların­da­ki beya­zları kap­at­mayı da ihmal etme­di. Evde saçlarını ken­disi boy­ayan güzel oyun­cu, ter­ci­hi­ni L’Oréal Paris Excel­lence Crème’den yana kul­landı.

Eva Lon­go­ria, evde bulun­duğu sürede saçların­da­ki beya­zlar­dan kur­tul­mak için saçlarını ken­di boya­maya karar ver­di.

Başarılı oyun­cu Lon­go­ria, saçlarını boy­adık­tan son­ra “Ev kon­forun­da bunu yapa­bilmek çok iyi oldu. Kendine bak­mak, kendine verdiğin değerdir. Çünkü şim­di, her zaman­dan daha fazla biz buna değer­iz ” dedi.

Pro­fesy­onel uygu­la­malar­dan ilham alan Excel­lence Creme içerdiği zengin­leştir­ilmiş 3’lü bakımı sayesinde daha zen­gin ren­k­lerin yanı sıra daha zen­gin bakım da sunuy­or. Excel­lence Creme evde saç boya­mak için gerek­li içerik­leri kutusu­nun içerisinde barındırıy­or; koruyu­cu krem boya ile saç rengine bakım, pH den­geli bakım şam­puanı ile saç deri­sine bakım, ağır­laştır­mayan besleyi­ci maske ile saçlara bakım yapıy­or.

30 fark­lı renk seçeneği ile kadın­lar iste­diği saç ren­gi ile buluşuy­or, %100 beyaz kapa­ma özel­liği ile saçlarının hak ettiği bakımı ve ren­k­leri keşfediy­or.

Exit mobile version