GARDIROP MAGAZİN

Dünya içinde bir dünya…

Gökhan Yavaş, 2016 yılın­da Koza Genç Moda Tasarım­cıları Yarışması’nda ikin­ci olduk­tan son­ra 2017 yılın­da kur­duğu markası ‘Gökhan Yavaş’ ile ilk defilesi­ni Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da gerçek­leştir­di.

“Dünya içinde bir dünya…

Zen­gin ve lüks yaşam tarzı bir tarafta, zengin­liğin altın­da çalışan get­to­lar bir tarafta…

Araların­da­ki savaş; tüm ortak gelenek­lere karşın, hep­si dans ile sona ere­cek.

Zengin­lerin klasik dans eğiti­mi yak­laşım­ları ile get­to­ların yer­altı dans figür­leri bu sokak savaşın­da karşı karşıya gele­cek!

Kazanan, gerçek kim­liği­ni keşfede­bilen ola­cak.”

Son­ba­har- Kış 2018/2019 kolek­siy­onu “Reloaded” ile büyük beğeni toplayan Gökhan Yavaş, ilhamını 80’li yıl­ların bit­mek bilmeyen kendine has tarzı, yer­altı kültürü, neon ihtişamın­dan alıy­or.

Gökhan Yavaş’ın önce­ki kar­ma defilelerinde de her zaman dikkat çeken geniş kes­im­li dış giy­im ürün­leri ve detay­lar­la dikkat çeken sweat­shirt­leri bu kolek­siyon­da da büyük beğeni topladı. Can­lı ve iddi­alı ren­k­lerin kul­lanıldığı kolek­siyon­da, fark­lı kumaş ve materyal­lerin bir­leşi­minin yanı sıra; slo­gan, emo­ji ve işleme gibi detay­lar da göze çarp­tı.

Röne­sans Mod­el Ajans işbir­liğiyle Akif Örük’ün kore­ografisi­ni üstlendiği ve ayakkabı spon­soru­nun İnci Deri olduğu 57 parçadan oluşan “Reloaded” kolek­siy­onuy­la erkek modası­na etk­i­leyi­ci bir soluk getiren Gökhan Yavaş, moda sev­er­leri yepyeni bir yol­cu­luğa çıkarıy­or.

 

Exit mobile version