GARDIROP MAGAZİN

Dolce & Gabbana “Devotion” gözlük koleksiyonu

Yeni Dolce&Gabbana Devo­tion güneş gözlüğü kolek­siy­onu, gös­ter­işli barok tarzını ve klasik siyah beyaz uyu­munu çizgisel bir bütün­lük­te buluş­tu­ruy­or.

Kolek­siyon­da altın sar­mal­lar­la süslen­miş DG harfleri­ni sergileyen büyük boyut­lu tasarım­lar dikkat çekiy­or. Ayrı­ca seri­grafi baskı yön­temiyle damasko moti­fler­le süsle­nen lens­leriyle öne çıkan kedi gözü tasarım­lı mod­eller veya barok desen­ler­le süsle­nen mod­eller arasın­dan tarzınıza en uygun seçi­mi yapa­bilirsiniz.

Bu lüks ve özel kedi gözü biçim­li altın ren­gi met­al gözlük, altın ren­gi degrade ton sür ton lensler­le bir araya getir­ilmiş. Dolce&Gabbana logo­suna bir övgü olarak, çerçevenin ön üst kıs­mını süsleyen eşsiz barok friz deseni D ve G harfleriyle özelleştir­ilmiştir. Bu mod­el yal­nız­ca Dolce&Gabbana butik­lerinde satılıy­or.

Altın ren­gi arka plan üzer­ine seri­grafi baskıy­la gun­metal ren­gi bir damasko desen­le tama­men kaplanan maske biçim­li büyük çeki­ci bir lens, markanın özel­liği olan ince­lik­le işlen­miş barok dan­tel­li çerçeveyle bir araya geliy­or. Bu mod­el yal­nız­ca Dolce&Gabbana butik­lerinde satılıy­or.

Ön kıs­mı kutu biçi­mi­ni andıran büyük bir çerçev­eye sahip met­al gözlük barok ilham­lı desen­ler­le süsle­nen ince­lik­le işlen­miş fil­igran bir pro­fil ile öne çıkıy­or.

İnce yapısı mod­ele hafi­flik ve şık­lık kazandırıy­or. Siyah degrade, kahv­eren­gi degrade, altın ren­gi degrade ve altın ren­gi aynalı lensler­le siyah, altın ren­gi ve altın ren­gi fil­igranlı siyah seçenek­leriyle sunuluy­or.

Ön kıs­mı kedi gözü biçi­minde büyük bir çerçev­eye sahip met­al gözlük barok ilham­lı desen­ler­le süsle­nen ince­lik­le işlen­miş fil­igran bir pro­fil ile öne çıkıy­or. İnce yapısı mod­ele hafi­flik ve şık­lık kazandırıy­or. Siyah degrade, kahv­eren­gi degrade, altın ren­gi degrade ve altın ren­gi aynalı lensler­le kom­bine edilmiş siyah, altın ren­gi ve altın ren­gi fil­igranlı siyah seçenek­leriyle sunul­mak­tadır.

 

Exit mobile version