GARDIROP MAGAZİN

Doğru İmajı Yakalamak Artık Çok Daha Kolay

İmaj­ımızın biz­den önce konuş­tuğu red­dedile­mez bir gerçek. Konu imaj yarata­bilm­eye gelince ise bu yol­cu­luğu rotasız tamam­la­mak çok zor. Kısa bir eğitim bel­ki de tek ihtiy­acımız olan şey.

İşte tam da bu nok­ta­da IFA Paris İst­anb­ul, Dila­ra İpek Şatır’ın eğit­men­liği eşliğinde ‘İmaj Yöne­ti­mi’ kısa eğiti­mi­ni sunuy­or. Fran­sız Moda ve Lüks Oku­lu IFA Paris İst­anb­ul, ilhamını ve öğre­tim metot­larını Paris ekolün­den alıy­or. Pro­fesy­onel hay­atın­da kişisel markasını yarat­mak ve güçlendirmek isteyen­lere çeşitli olanaklar sağlıy­or. Kişisel ima­jını yenile­mek ve doğru yönete­bilmeyi arzu­layan herkese şim­di Türkçe olarak bu eğitim­ler­den yarar­lan­abiliy­or.

Olum­lu bir ilk izlen­im yarata­bilmek, kişisel imaj ve kurum­sal imaj arasın­da­ki farkı yakalaya­bilmek, giy­im tarzımızın ve dış görünüşümüzün ima­jımızı nasıl etk­ilediği­ni anlaya­bilmek gibi başlık­ların soru­ları­na cevap bulan bu eğitim­le ken­di öz ima­jımızı buluy­oruz.

‘İçten Dışa Yapılan Bir İmaj Yolculuğu’

Kim­liği­ni ve özünü yan­sı­tan bir görün­tü yakalaya­bilmek için önce ken­di ben­liğimizi bul­mak ve ima­j­dan ne anladığımızı netleştire­bilmek gerek­li. İmaj Yöne­ti­mi eğiti­minde de Dila­ra İpek Şatır, herkesten fark­lı olarak basitçe bir imaj yarat­ma kılavuzun­dan öteye geçip katılım­cıları içten dışa bir yol­cu­luğa çıkarıy­or. Önce kendimizi tanıy­or, son­ra imaj yönet­meyi öğreniy­oruz. 15 yılı aşkın süre birçok dergide ‘Moda Editör­lüğü’ yapan ve kariy­er­ine Celebri­ty Styling ve kam­pa­nya çekim­lerinde Styling Danış­man­lığı yaparak devam eden alanın­da deney­im­li eğit­men Dila­ra İpek, bu yak­laşımının sebe­bi­ni çekim­lerde kazandığı tecrüb­eye dayandırıy­or ve ima­jın ken­di­ni tanı­mak­tan yola çık­tığını söylüy­or.

İmaj Yöne­ti­mi pro­gramı ilginizi çek­tiyse ve moda alanın­da pek çok ben­z­eri eğitime deney­im­li eğit­men­ler­le erişmek istiy­or­sanız, mut­la­ka IFA Paris Istanbul’un  web­site­si üzerinden pro­gram­ları­na göz gezdirmeli ve İstanbul’un kalbi Bey­oğlu İstiklal’deki kam­püs­leri­ni de ziyaret etmeden geçmemelisiniz. Artık modanın rit­mi­ni yakala­mak bu kadar yakın!

Daha fazla bil­gi için, IFA Paris Istan­bul
Adres: Kuloğlu Mahalle­si, Tur­nacıbaşı Sokak, Neşe Apart­manı, No:9 Bey­oğlu 34433 İst­anb­ul
Email: info@ifaparis.com.tr
Tele­fon: +905359752181
Web:   https://ifaparis.com.tr

Exit mobile version