GARDIROP MAGAZİN

Doğaya Sevgi İle Üretilen Tasarımlar

Kurul­duğu gün­den bu yana DNA’sındaki doğa, keşif, mac­era ve özgür­lük kavram­larını tasarım­ları­na taşıyan Bey­men Club, 2020 Son­ba­har Kış sezo­nun­da #dogaya­sevgiyle üret­tiği yeni kolek­siy­onunu moda­sev­er­lerin beğeni­sine sun­du.

Doğa dos­tu, uzun ömür­lü, zaman­sız tasarım­ların yer aldığı Bey­men Club Sürdürülebilir Kolek­siy­onu, tümüre­tim süreç­leri sürdürülebilir­lik stan­dart­ları­na uygun olarak gerçek­leştir­ilen, organik ve geri dönüşüm­lü elyaflar­dan üretilen 100’ün üzerinde tasarım­dan oluşuy­or.

Kolek­siyon­da­ki den­im ürün­ler, yüzde 95’e kadar daha az su ve yüzde 80’e kadar daha az elek­trik tüketen ekolo­jik yıka­ma ile  hiçbir kimyasal malzeme kul­lanıl­madan tama­men sürdürülebilir stan­dart­lar­da üretiliy­or.

T‑shirt, sweat­shirt ve göm­lek­ler ise biy­olo­jik çeşitlil­iği koru­maya yöne­lik, su ve toprağı kir­let­meyen organik pamuk kumaşlar­la tasar­lanıy­or. Sezo­nun en dikkat çeki­ci tasarım­ları arasın­da yer alan dol­gu­lu mont ve yelek­lerde düny­a­ca ünlü Repreve fir­masının tama­men geri dönüşüm­lü dol­gu malzemeleri kul­lanılıy­or.

 

Exit mobile version