GARDIROP MAGAZİN

Dekorasyonda stil D’Maison bünyesinde hayat buluyor

Dem­sa Group, dünyanın en kök­lü ve presti­jli ev deko­rasy­on markalarını D’Maison bünyesinde buluş­tu­ruy­or.

Geniş kolek­siy­onun­da Hiref, Villeroy & Boch, Wedg­wood, Lenox, Vera Wang Home, March­esa Home ve Kate Spade Home gibi markaların Türkiye tem­sil­cil­iği­ni üste­le­nen Dem­sa Group, stili­ni evine yan­sıt­mak isteyen herke­si yeni ev deko­rasy­on mağaza­sı D’Maison’a bek­liy­or.

D’Maison markası açılışın­da konuş­ma gerçek­leştiren Demet Sabancı Çetindoğan: “Yeni markamız D’Maison’u sizler­le tanıştırırken aynı zaman­da Demsa’nın ev deko­rasy­onu ve sofra ürün­leri sek­törüne yatırım yap­ma ve bu sek­törde büyüme kararı aldığını duyur­mak­tan mut­lu­luk duyuy­oruz. D’Maison dünyanın en ünlü markalarını aynı çatı altın­da toplayan, aynı zaman­da yer­li markalarımız ve üreti­ci­ler­im­ize de bu plat­for­m­da dünya markaları ile bir­lik­te kon­um­landırarak Har­vey Nichols ve Galeries Lafayette gibi ulus­lararası per­ak­ende refer­ans gücüne sahip lokasy­on­lar­mız­da ken­di kurum­sal kim­lik­leri yer ver­erek büyüme ve aynı zaman­da yurt dışı­na açıl­ma şan­sı tanıy­or olmayı hede­fle­mek­tey­iz.” dedi.

Deko­rasyon­da trend­leri belirleyen markaları buluş­tu­ran D’Maison deko­rasy­on tutkun­larını bek­liy­or. İki asrı aşan geçmişi ile Avrupa’nın en güçlü sofra ürün­leri ve ev aksesuar­ları üreti­cisi Villeroy&Boch, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin porse­len markası ve İngiltere’nin en presti­jli porse­len üreti­cisi Wedg­wood, Beyaz Saray’ın vazgeçilmez porse­len markası Lenox, ve Anadolu ‑Osman­lı kültürü ile el sanat­larını çağ­daş form­lar­la tasar­layan Hiref D’Maison mağaza­sın­da İst­anb­ull­ul­arla buluşuy­or.

Anadolu’nun kültürel ve tar­ih­sel zengin­liği­ni vur­gu­larken, çağ­daş tasarım anlayışı çerçevesinde unutul­maya yüz tut­muş el sanat­larımızı güçlü bir mar­ka değeri ile dünyaya sunan Hiref geniş kolek­siy­onu ile D’Maison’daki yeri­ni alıy­or.

300 m²’lik geniş satış alanı ve dünyanın en özel deko­rasy­on, sofra ve ev tek­stili ürün­leri­ni tüketi­ci ile buluş­tu­ran D’Maison, özel tasarım­lı mağaza kon­sep­ti ile ev, ofis, hediye ve evlilik hazır­lık­ların­da rafine stil öner­i­leri sunuy­or.

D’Maison’da met­ale kendine has bir teknikle şek­il veren ünlü amerikalı tasarım­cı Michael Aram, nadide el işçil­iği ile porse­len figür­leri  bir sanat eseri haline dönüştüren ispany­ol markası Lladro, Amerika’nın yük­se­len tasarım­cıların­dan Beat­riz Ball, ve Avru­panın en kök­lü kristal üreti­ci­lerinden biri olan Rogas­ka gibi pek çok markayı bir ara­da bula­bilirsiniz. Ev tek­stilinde Mis­soni, Etro, Blue Marine gibi düny­a­ca ünlü tasarım­cılar­la bir­lik­te, deko­ratif yastık­tan, masa örtü­ler­ine, havlu­dan, nevres­im takım­ları­na uzanan kolek­siy­on, moda ve stili hay­at tarzı haline getiren mis­afir­leri­ni bek­liy­or.

Mar­ka, “Dream List” adıy­la başlat­tığı hediye lis­te­si hizmeti sayesinde, çift­lerin yeni hay­at­ları­na başlarken ihtiyaç duy­a­cak­ları tüm detay­ları, lüks ve rafine yaşam uzmanı markalar­dan seçme imkanı sunuy­or. En özel gününde sevdik­ler­ine ömür boyu zarafe­ti­ni koruy­a­cak hatıralar bırak­mak isteyen­ler D’Maison’un geniş ürün yel­paze­si ile aşkın gücünü kut­luy­or.

Exit mobile version