GARDIROP MAGAZİN

Dermalex Cilt Bakımında Ezberleri Bozuyor

İsveç’te geliştir­ilen for­mül­leriyle cil­di­nizi hak ettiği ter­apiyle buluş­tu­ran Der­malex, markanın yüzü olan ünlü oyun­cu Melisa Sözen’in de katıldığı özel bir dav­e­tle tanıtıldı.

Per­ri­go tarafın­dan “Cil­di­nizin hak ettiği” ter­api slo­ganıy­la artık Türkiye’de de satışa sunulan Der­malex, Per­ri­go Pazarla­ma Direk­törü Gözde Shavky ve Der­malex Mar­ka Yöneti­cisi Pınar Boyar’ın ev sahipliğinde düzen­le­nen bir dav­e­tle tanıtıldı. Toplan­tıya Dermalex’in mar­ka yüzü olan ünlü oyun­cu Melisa Sözen de katıldı. Etk­isi klinik olarak kanıt­lan­mış ve der­ma­tolo­jik olarak test edilmiş Der­malex ürün­leri­ni, Türk kadın­larıy­la buluş­tur­mak­tan çok mut­lu olduk­larını söyleyen Per­ri­go Pazarla­ma Direk­törü Gözde Shavky, doğal­lığıy­la bili­nen Melisa Sözen’in markanın ruhunu çok iyi yan­sıt­tığını ifade etti.

“Der­malex Sen­si­tive Bal­ance vazgeçilmez­im oldu”

Bir oyun­cu olarak cil­dinin sık sık ağır makya­ja maruz kaldığını belirten Sözen, “Has­sas bir cilde sahibim. Setlerde yapılan yoğun makyaj da cildi­mi yıpratıy­or. Buna bir de mevsim­sel değişik­lik­ler, hava kirlil­iği, stres gibi etken­ler eklendiğinde cildim kızarıy­or, tahriş oluy­or. Bu neden­le ben de cildime daha çok özen gös­teriy­or, tıp­kı Der­malex gibi cildimin gerçek­ten ihtiyaç duy­duğu bileşen­leri ide­al mik­tar­da içeren ürün­leri ter­cih ediy­o­rum. Reklam fil­mi çekim­lerinde cildime sürek­li Der­malex uygu­landı ve çok mem­nun kaldım. Güvendiğim, arkasın­da dur­duğum ürün­lerin mar­ka elçisi olmak­tan bir kez daha mut­lu­luk duy­dum. Cildi­mi makyaj yap­masam bile sabah-akşam mut­la­ka tem­i­zliy­o­rum. Nem­lendiri­ci de olmazsa olmazım. Çünkü cildimiz kuruduğun­da daha kolay yıpranıy­or. Tabii cildi­mi nem­lendirirken göz çevre­mi de ihmal etmiy­o­rum. Der­malex Sen­si­tive Bal­ance serisi tanıştığım gün­den itibaren vazgeçilmez­im oldu” dedi.

Der­malex Mar­ka Yöneti­cisi Pınar Boyar, for­mül­leri cilt uzman­ları tarafın­dan İsveç’te geliştir­ilen Der­malex ürün­lerinin ilk olarak Gratis mağazaların­da, Gratis.com ve Trendyol’da satışa sunul­duğunu belirt­ti. Boyar, markaya ilişkin şu bil­gi­leri aktardı: “Der­malex ürün­leri pre­biy­otik, hyaluronik asit, pan­tenol, ve eks­fo­liant enz­i­mi gibi yük­sek kaliteli bileşen­ler içeriy­or. Dermalex’in has­sas ciltler için Sen­si­tive Bal­ance; nor­mal ve kar­ma ciltler için Pure Bal­ance olmak üzere iki fark­lı serisi bulunuy­or. For­mül­leri has­sas ciltler­le %100 uyumlu*Dermalex Sen­si­tive Bal­ance serisi, bakım yaparken cil­di de koruy­or.  İçeri­ğind­eki pre­biy­otik­ler cildin doğal den­gesi­ni geri kazan­maya yardım­cı oluy­or. E vit­a­min &Pantenol has­sas cilt­leri rahat­latıp tahrişe karşı koruy­or, Micell & Hyaluronik asit ise cil­di nem­lendiriy­or. pH değeri cilde uyum­lu olan Der­malex Sen­si­tive Bal­ance serisi, par­füm, ren­klendiri­ci ve alkol içer­miy­or. Der­malex Pure Bal­ance serisi ise Türkiye’de leke görünümü ve cilt yaşlan­ma karşıtı ikisi bir ara­da çözümü sunan ilk ve tek ürün gamı… Kar­ma ciltlere özel tasar­lanan Pure Bal­ance, ürün­lerinin içer­iğinde bulu­nan pre­biy­otik­ler­le cildin doğal den­gesi­ni destek­liy­or. Eks­foliye enz­i­mi, sal­isi­lik asit, papain ile cilde zarar ver­me­den arındırıcı ve enz­i­matik etk­isi ile cil­di daha pürüzsüz hale getirm­eye yardım­cı oluy­or. C Vit­a­mi­ni & hyaluronik asit ile cil­di serbest radikallerin negatif etk­isin­den koruy­or ve cildin elastikiyeti­ni artırıy­or.” 

Melisa Sözen

Has­sas cilt­lerin ihtiyaç duy­duğu bakım

Der­malex Has­sas Micel­lar Tem­i­zleme Jeli, makya­jı ve kiri cil­di kurut­madan, nazikçe derin­leme­sine tem­i­zliy­or. Sabun içer­meyen for­müle sahip Der­malex Has­sas Micel­lar Tem­i­zleme Jeli, suy­la duru­la­narak veya pamuk­la silinerek yüz, göz çevre­si ve dudak için kul­lanıla­biliy­or. Rahat­latıcı etk­isiyle has­sas tüm cilt tip­lerinin kul­lan­abile­ceği Der­malex Has­sas Lik­it Krem, den­geli ve taze görü­nen bir cilt için 24 saat süreyle cil­di yoğun ve derin­leme­sine nem­lendirip rahat­latıy­or. Has­sas ciltler üzerinde der­ma­tolo­jik olarak test edilen Der­malex Has­sas Lik­it Krem, kome­do­jenik olmayan for­mülü sayesinde gözenek­leri tıkamıy­or. Göz çevresin­de­ki has­sas cilt üzerinde der­ma­tolo­jik olarak test edilen Der­malex Has­sas Göz Kre­mi, göz çevresi­ni 24 saat süreyle yoğun ve derin­leme­sine nem­lendiriy­or. Cil­di rahat­latıy­or ve tahrişe karşı koruy­or.

Hem lekeleri hem kırışık­lık görünümünü azaltıy­or

pH değeri cilt ile uyum­lu olan Der­malex Yeni­leyi­ci Yüz Tem­i­zleme Köpüğü, arındırıcı etk­isiyle makya­jı, kiri ve ölü deriyi cilt­ten nazikçe uza­k­laştırıp, cilde taze bir ışıltı veriy­or. Ürün, peel­ing olarak da kul­lanıla­biliy­or. Der­malex Pürüzsü­zleştiri­ci Yüz Kre­mi, cil­di 24 saate kadar yoğun bir şek­ilde nem­lendirirken ince çiz­gi ve kırışık­lık­ların da görünümünü azaltıy­or. Kome­do­jenik olmayan for­mülü sayesinde gözenek­leri tıka­mayan Der­malex Pürüzsü­zleştiri­ci Yüz Kre­mi, yağlan­ma ve leke görünümüyle mücadele ediy­or ve gözenek­leri sıkılaştırıy­or. Der­malex Den­ge­leyi­ci Yüz Kre­mi ise cil­di 24 saate kadar yoğun bir şek­ilde nem­lendirirken, has­sas peel­ing etk­isiyle, leke oluşu­munu önle­m­eye ve cilt tonunu den­gele­m­eye yardım­cı oluy­or.

Exit mobile version