GARDIROP MAGAZİN

Derin Mermerci x NetWork İlkbahar Yaz koleksiyonu

Derin Mermerci DM x Network İlkbahar Yaz Koleksiyon Sunumu

Derin Mermerci’nin ikonik ve belir­gin stiliyle NetWork‘ün zaman­sız tasarım anlayışını bir araya getiren Derin Mer­mer­ci ‘DM x Net­Work İlkbahar/Yaz 2018 Kolek­siy­onu’, Soho House Istanbul’un etk­i­leyi­ci atmos­ferinde gerçek­leşen bir par­tiyle kut­landı.

Gece geç saatlere kadar devam eden par­tide Zeynep Bastık ve DJ Kiwi per­for­manslarıy­la mis­afir­lere eşlik etti.

Derin Mermerci’nin gerçekçi ve zarif tarzın­dan iham alan kolek­siy­on dikkat çeki­ci bir sunum­la mis­afir­lerin karşısı­na çık­tı. Mermerci’nin “Kolek­siy­onun tamamı ‘Bu yaz ben ne giymek ister­dim?’ sorusu­nun yanıtı” şek­linde bah­set­tiği DM x Net­Work İlkb­ah­ar / Yaz 2018 kolek­siy­onun­da maskülen form­larıy­la fuşya, açık pem­be ve ekru smokin takım­lar, ren­kli tütü etek­ler, ışıltılı hırkalar ve triko­lar yer aldı.

Ay Mar­ka Genel Müdürü Eren Çamur­dan ise, ikin­ci sezo­nun­da da başarıy­la devam eden Derin Mer­mer­ci iş bir­liği için, “Net­Work aile­si olarak, Derin Mermerci’nin özgün stilin­in, zaman­sız moda algımı­zla bir araya gelmesin­den dolayı mut­lu­luk duyuy­oruz” dedi.

DM x Net­Work İlkb­ah­ar / Yaz 2018 kolek­siy­onunun kut­la­ma par­ti­sine moda, sanat ve iş dünyasının yanı sıra cemiyet hay­atın­dan da önem­li isim­ler katıldı.

Şebnem Keskin, Eren Çamurdan, Derin Mer­mer­ci, Elif Cığızoğlu

Ümit ve Cem Boyn­er

Yasemin Taciroğlu

Yasemin ve Sinan Aloğlu

Tol­ga Sez­gin

Tuba ve Tuçe Peksa­yar

Cem Aydın

Elif Boyn­er

Nuran ve Bur­cu Erçil

Murat Türkili ve Gülden Büyükuçak

Heves Ekin­ci

Hakan Yıldırım

Ser­nur Çiftçi

Ser­ra Türker

Sevan ve Her­man Bıçakçı

Şule Zor­lu Cümbüş

Tamer Yıl­maz

Exit mobile version