GARDIROP MAGAZİN

Davetlerin En Güzeli Siz Olun!

Gece dav­et­lerinin en par­lak ve iddi­alı makya­jı­na, Gold­en Rose’un yeni serisiyle sahip olmak ola­bilirsiniz.

Düğün, dav­et gibi etkin­lik­ler için ken­di makya­jınızı, ken­di­niz yaparak da iddi­alı görün­tü elde etmek mümkün! Tabii ki doğru ürün­ler ile yapıldığın­da.

Sizlere Gold­en Rose’un yeni kolek­siy­onu ile yapa­bile­ceğiniz bir makyaj ruti­ni hazır­ladık;

  1. Adım: Gold­en Rose Total Cov­er 2 in 1 Foun­da­tion & Con­ceal­er
    Hem fondöten hem de gözaltı kap­atıcısı olarak kul­lan­abile­ceğiniz bu ürün, yük­sek kap­atıcı for­mülü ile, cilt­te­ki kusurları ve gözaltı mor­luk­ları, yorgun görün­tüyü kap­atıy­or. İçerisinde vit­a­min E ile cil­di­nizi besler aynı zaman­da SPF 15 ile güneşin zarar­lı ışın­ların­dan cil­di­nizi korur. Ürünün en güzel yan­ların­dan biri de, ciltte ağır­lık hissi yap­ma­ması ve doğal dur­ması.
  2. Adım: Gold­en Rose Min­er­al Ter­ra­cot­ta Pudra
    Gözalt­larını sabit­leyip, cilt­te­ki kusurları kusursuz bir şek­ilde kap­atan bu ürüne bayıla­cak­sınız. Cil­di­nize kad­ifem­si ve pürüzsüz bir görünüm sağlarken, için­de­ki doğal ve saf min­er­aller, cil­di­nizi zarar­lı çevre fak­tör­lerinden koruy­or, ışıltılı bir görünüm kazandırıy­or.
  1. Adım: Gold­en Rose Brow&Lash Jel Maskara
    Veg­an for­mül­lü bu ürün, özel fırçası ile bir­lik­te kaşları doğal bir şek­ilde sabitliy­or. İçerisinde bulu­nan Biatin, Pro-vit­a­min B5 ve amino­a­sitler ile kaşlara iste­nilen şek­li veriy­or ve can­landırıy­or.  Ayrı­ca bu ürün, kir­pik­leri de tek tek ayırıp kaldırıy­or.
  1. Adım: Gold­en Rose Eye Glaze Liq­uid Eye­shad­ow ve Gold­en Rose Nude Addict Eye­shad­ow Pal­lete
    Makya­j­da en dikkat çeki­ci nok­ta kesin­lik­le gözler! Göz makya­jınız­da ister ıslak bir görünüm ister mat bir görünüm ile fark­lılık yakalaya­bilirsiniz. Gold­en Rose Liq­uid Eyeshadow’un kolay uygu­lanan ve renk veren yapısı ile gün boyu can­lı, bulaş­mayan, ıslak bir görünüm elde ede­bilirsiniz. 9 fark­lı renk seçeneği olan bu ürün­le ren­kli ve göz alıcı görün­mek mümkün. Bir diğeri ise, Gold­en Rose Nude Addict Eye­shad­ow Pal­lete; nude-kahve naturel ton­lar­dan oluşan bu far paletiyle, daha doğal ve etk­i­leyi­ci bakışlar elde ede­bilirsiniz. Üste­lik, yapısı ve uygu­lanışı da çok kolay. Gün boyu kalıcılığıy­la, gün­lük hay­atınız­da da kul­lan­abile­ceğiniz bir ürün
  2. Adım: Gold­en Rose End­less Lash­es Mas­cara
    Kir­pik­lere yoğun hacim veren Gold­en Rose End­less Lash­es Maskara, ultra siyah veg­an for­mülü ile bir­lik­te kir­pik­lerinizi tek tek ayırıp, tak­ma kir­pik etk­isi veriy­or. Özel tasarım elastik fırçasıy­la tek dokunuşla bile kir­pik­lerinizi mükem­mel bir şek­ilde belir­gin­leştiriy­or.
  1. Adım: Gold­en Rose 3D Mega Shine Lip­gloss
    Ağır­lık ve yapışkan­lık hissi yarat­mayan bu lip­gloos, dudak­lara yoğun par­lak bir görünüm ver­erek daha dol­gun görün­meleri­ni sağlar. İçeri­ğinde Jojo­ba Yağı ve E Vit­a­mi­ni ile dudak­ları nem­lendirir ve besler. 22 fark­lı renk seçeneği ile, par­lak, çeki­ci dudak­lara sahip olmanıza yardım­cı oluy­or.
Exit mobile version