GARDIROP MAGAZİN

Daha Gergin, Daha Canlı, Daha Genç Bir Cilt!

Estetik dünyasın­da dikkat çeken uygu­la­malar­dan biri olan 7K Lift­ing Mezoter­api, cilt kalitesi­ni artır­ma konusun­da ön plana çıkıy­or. Uygu­la­manın en dikkat çeki­ci özel­liği, tek bir seans­ta anti-aging etk­isi­ni güçlü bir biçimde göster­me­si!

Yüzün strate­jik yedi bio-estetik nok­tası­na uygu­lanan bu işlem, fark­lı molekül büyük­lük­lerinde­ki çapraz bağsız ve yük­sek yoğun­luk­ta hyaluronik asit içeriy­or. Ayrı­ca, DMAE, organik sil­isyum, amino­a­sitler ve çinko gibi yapı­taşlarıy­la zengin­leştir­ilmiş bir içer­iğe sahip. Bu kom­bi­nasy­on, kola­jen ve elastin sen­tezi­ni etk­ili bir şek­ilde artırarak ciltte belir­gin bir iyileşme sağlıy­or.

Özel­lik­le nazo­labi­al çizgiler­den kuk­la çizgi­ler­ine kadar fark­lı böl­gel­erde derin­leşen çizgi­lerin azal­ması­na yardım­cı olan bu uygu­la­ma, cilde destek sağla­yarak doğal ve nem­li bir görünüm elde etmeyi hede­fliy­or. Cildin alt tabakaların­dan yüz­eye kadar bütünsel bir anti-aging etk­isi olan 7K Lift­ing, aynı zaman­da yüzü şekil­lendiriy­or ve sark­mış ciltte sıkılaş­ma sağlıy­or.

Bu uygu­la­ma, cer­rahi yön­tem­ler­den çekinen ve dol­gu uygu­la­malarının olum­suz etk­i­lerinden kaçın­mak isteyen kişilere ide­al bir alter­natif sunuy­or. Ayrı­ca, morar­ma ve şişme olmadan gün­lük hay­a­ta hızla dönüş yapıla­bilme­si de bu uygu­la­manın cazip yan­ların­dan biri olarak öne çıkıy­or.

Exit mobile version