GARDIROP MAGAZİN

Daha genç görünümlü bir cilt

Nuxe, kadın­ları yepyeni bir tensel deney­ime dav­et ediy­or. Taze­lik­le kucaklaşan, cilt tarafın­dan göz açıp kapayın­caya kadar emilen bir doku. Tüm kolek­siy­on Nuxe’ün imza­sı niteliğindeki koku öğelerini yeniden yorum­luy­or. Por­takal çiçeği, manolya ve vanilya nota­ları, yasemin çiçeği, pem­be liçi ve beyaz odun nota­larıy­la dans ediy­or.

Crème Prodigieuse® Boost 25–39 yaş aralığında maruz kalı­nan stres, yorgun­luk gibi yoğun bir hay­at tarzının ve şehir yaşamının getirdiği dış etken­lerin zarar­ları­na karşı çok amaçlı bir düzelti­ci etki sunuy­or. Bir günü 48 saat­miş gibi yaşayan kadın­lar, tüm gün koşturma içinde hay­atın her anının tadını çıkar­mak istiy­or­lar. Bu yoğunlukta cilt­leri her gün yük­sek strese, uykusuzluğa, şehir yaşamının kirliliğine ve fark­lı radyasy­on düzey­leriyle karşı karşıya kalıy­or. Oksi­datif stresin, hücre­sel stresin ve kol­la­jen hasarının saldırısı altın­da­ki cilt ise, ade­ta pat­la­maya hazır bir bom­ba haline geliy­or.

Nuxe yasemin çiçeğinin aynıse­fa çiçeği ve hücre­sel şeker molekül­leriyle birleştiği anti-oksi­dan for­mül­lü Crème Prodigieuse® Boost ile hücrelerin yenilen­mesi­ni sağlıyor. Bu for­mül ile koş­tur­malı hay­at tarzının hücre düzeyin­de­ki yan­sı­maları­na karşı cildin ken­di mekaniz­maları harekete geçir­iliy­or. Taze­lik, par­lak­lık ve genç­lik par­mak­larınızın ucun­da.

Crème Prodigieuse® Boost serisinin for­mülünde anti-oksi­dan flavonoller açısın­dan zen­gin yasemin çiçeği, kol­la­jen sen­te­zlen­mesi­ni hız­landıran yük­sek düzeyde aktif molekül bileşe­nine sahip aynıse­fa çiçeği ve hücre yenilen­mesi­ni destekleyen Riboz (hücre­sel şek­er) bulunuy­or.

Crème Prodigieuse® Boost Blur – 5 Etk­ili Pürüzsü­zleştiri­ci Baz

Anın­da mükemmel bir görünüm sunan yeni güzellik ruti­niniz

Şehir hay­atının ve yoğun tem­po­nun cilde olum­suz etk­i­leri­ni tek bir adım­da geriye sarın. Renk­siz ve pürüzsüzleştirici özelliğe sahip bu çok amaçlı ürün “makya­jsız görünüm” tren­di tutkun­ları için çıplak cilt hissi yaratırken, makya­j­dan vazgeçe­meyen­ler için ise mükem­mel bir ten makya­jı bazı işlevi görüy­or. Sonuç mu? Sadece 15 saniyede kusursuz bir cilt.

5 Etk­ili Pürüzsüzleştirici Baz

Yenilikçi formülüyle şehir hay­atının ve yoğun tem­po­nun cilde 5 olum­suz etk­isiyle savaşır.

Doğal bir şekilde cil­di­nizi destekleye­cek bir yaşlanma karşıtı teknolo­ji

Doğal içerik­lere sahip mükemmeleştirici etk­ili doku

Nuxe R&D Lab­o­ratu­var­ları pig­ment içer­meyen, cilt ile dost bir ürün­le kusursuz bir ten görünümüne ulaşma hay­ali­ni %77’nin üzerinde doğal özlü içeriğe sahip for­mül ile gerçekleştirdi. Bu başarının sır­rı ise sebum fazlasını emerek cil­di matlaştıran Natürel Sil­i­ca Pudra ve eriy­erek cilde nüfuz etmesi­ni sağlayan Bio­mimetik Botanik Yağ‘da gizli (içeriğindeki skualen zeytin yağından elde ediliy­or). Bu pürüzsüzleştirici bazın cildin den­gesi­ni koruduğu klinik olarak onay­landı. Ayrı­ca kome­do­jenik değil ve asla maske efek­ti yarat­maz. Doğal “çıplak cilt” bitişli makya­jsız muhteşem bir cilt sunar.

Exit mobile version