GARDIROP MAGAZİN

COS’tan interaktif enstalasyon

COS yap­tığı açık­la­ma­da Daniel Arsham ve Alex Mus­to­nen’in kur­duğu New York merke­zli sanat ve mimar­lık stüdyosu Snarki­tec­ture ile yeni bir işbir­liği duyu­rul­du. İşbirl­iği kap­samın­da 8–19 Kasım tar­ih­leri arasın­da Seul’de deney­im­lenebilir bir ensta­lasy­on gös­ter­iliy­or.

COS kolek­siy­on­ların­dan ve değer­lerinden ilham alan Snarki­tec­ture, inter­ak­tif bir ensta­lasy­on tasar­la­yarak ziyaretçi­leri düşündürücü bir ortam­da kesin­liği ve şan­sı keşfet­m­eye dav­et ediy­or. Bin­lerce cam bilye, oda­da hareket ederek büyü­leyi­ci bir deney­im yaşatıy­or.

Mimar Jean-Michel Wilmotte tarafın­dan tasar­lanan ve şehrin Pyeongchang-dong böl­gesinde bulu­nan etkin­lik Gana Art Center’da düzen­leniy­or.

COS’un Yaratıcı Direk­törü Karin Gustafs­son şun­ları söyle­di: “Üçüncü kez Daniel ve Alex’le işbir­liği yap­tığımız için çok mem­nunuz. Ensta­lasy­onun nasıl hay­a­ta geçe­ceği­ni görmek için heye­can­la bek­liy­oruz. Deney­sel stil­leri­ni ve malzemeleri ilginç şekillerde kul­la­narak insan­lar­la etk­ileşim kur­ma kabiliyet­leri­ni çok etk­i­leyi­ci buluy­oruz. Bu ensta­lasy­onu markamı­zla güçlü bir uyu­mu bulu­nan can­lı ve dinamik şehir Seul’de sun­mak­tan büyük mut­lu­luk duyuy­oruz.”

Exit mobile version