GARDIROP MAGAZİN

Columbia Interfrange: Tek mont ile üç farklı kullanım

Kışın en zor­lu koşulların­da out­door ve kayak tutkun­larını yal­nız bırak­mayan Colum­bia Inter­change mont­ları ile tanışalım.

Bir­birinden ayrılarak, mont, rüz­gar­lık ve polar veya mont şek­linde üç fark­lı mod­elde kul­lanıla­bilen Inter­change mont­lar, tek mont ile üç fark­lı kul­lanım seçeneği sunuy­or.

Gün­lük hay­atın ve doğa sporlarının her anın­da soğuk kış koşullarıy­la savaş­mak için tasar­lan­mış Colum­bia Inter­change mont­lar ile sıcak kalmanın keyfine vara­bilirsiniz.

Colum­bia, bir­birinden ayrıldığın­da mont, polar ve rüz­gar­lık olarak kul­lanıla­bilen yapısıy­la tek ceket ile 3 fark­lı kul­lanım opsiy­onunu Inter­change mont­lar ile sunuy­or.

Yağ­murlu havalar­da su geçirmez ve nefes ala­bilen shell ile kuru kalırken, kuru ve soğuk havalar­da sadece mont olarak kul­lan­abile­ceğiniz kaz tüyü mont veya polar ter­ci­hiyle sıcak kal­a­bilirsiniz.

Polar ve kaz tüyü mont­tan iç kat­manı, ayarlan­abilir kapüşonu, iç güven­lik cebi ve fer­muar­lı yan cep­leri ile kul­lanım kolaylığı sağlayan Inter­change mont­lar kayak tutkun­larının her tür­lü ihtiy­acınızı karşılıy­or.

Üç fark­lı kul­lanım seçeneği sunan Inter­change mont­lar kış boyun­ca açık hava­da daha uzun ve key­i­fli zaman geçirmeyi garan­tiliy­or. Kayak  mac­er­alarınız­da fark­lı iklim koşulların­da tek bir Inter­change mont ile mükem­mel bir deney­im yaşay­a­cak­sınız.

Nefes ala­bilen ve su geçirme­z­lik garan­tili tescil­li Colum­bia teknolo­jisi Omni-Tech ve gümüş nok­tacık­ları ile ken­di vücut ısınızı geri yan­sı­tarak %20 daha fazla tutan Omni-Heat Reflec­tive teknolo­ji­ler­ine sahip Inter­change mont­ların çok yön­lü kul­lanımı ile kışa adapte olun.

Exit mobile version