GARDIROP MAGAZİN

Colin’s İle Kim Korkar Kıştan!

Önümüzde­ki kışa oldukça sıkı hazır­lanan Colin’s, bu sezon tarz sahibi duruşun­dan ödün ver­meyen kadın ve erkek­ler için Urbon Idol, Ground­ed Nos­tal­gia, New Prep ve Dig­i­tal Future adların­da bir­birinden dinamik temalar sunuy­or. Keşfet­m­eye ne der­siniz?

Urban Idol ile Tarzını Konuş­tur
Urban Idol teması hem erkek hem kadın kolek­siy­onun­da karşımıza çıkıy­or. Renk yel­pazesinde yer alan yeşil, lila ve bor­do­nun en sevilen ton­ları, sokak stilin­den keyif alan kadın­ların gözde­si oluy­or. Bol kes­im­li uzun tişörtler üzer­ine ter­cih edilen ceketler; doğadan görün­tüler, grafik desen­ler, çizgiler ve tipografi desen­leriyle ren­kle­nen sweat­shirtler ve örgü triko­lar, mod­ern ve iddi­alı tarzıy­la mesaj ver­mek­ten çek­in­meyen kadın­ların ruhu­na hitap ediy­or.

Erkek kolek­siyon­da siyah, gri ve turun­cu ren­kler­le yorum­lanan asi ve kur­al tanı­mayan mod­eller; sokak stili­ni ben­im­semiş erkek­leri hede­fliy­or. Mod­ern grafik desen­ler, dikkat çeken slo­gan­lar ve tipografil­er tişört ve sweat­shirtlere işlenirken, fotoğraf baskılar da bu sezon mod­ellerde yer buluy­or. Bol kes­im­li tişört­lerinde sırt baskıları­na da yer veren tema, üst üste giy­ilmiş kom­bin­ler sunarak hem kon­for­lu hem de şık bir görün­tü yaratıy­or. Yeni­likçi doku­lara sahip triko­lar ve ekoseli göm­lek­ler tar­zları tamam­lıy­or.

Ground­ed Nos­tal­gia ile Doğanın Sesine Kulak Ver
Ground­ed Nos­tal­gia teması, kiremit­ten kreme uzanan renk skalası­na, bu sezon  fem­i­nen­lik dozu yük­sek pem­be ve lilayı da dahil ediy­or. Bej ve krem ton­larıy­la yorum­lanan, yumuşak örgülü ve tüylendirilmiş kumaşlara sahip triko­lar nos­talji sev­en­lerin gözde­si oluy­or. Ceket form­lu göm­lek­ler kom­bin­leri tamam­larken, kalın şer­it desen­lere sahip sweat­shirtler­mod­ern ve rahat giy­imin vazgeçilmezi oluy­or.

Tarçın­dan safran sarı ton­ları­na uzanan Urban Nomad teması, erkek kolek­siy­onun­da lacivert ve haki ile buluşarak doğayı kom­bin­lere taşıy­or. Doğa­sev­er erkek­ler, kon­foru kısıt­la­mayan çok cepli kar­go pan­tolon­ları ve sade tasarım­lara sahip kalın gra­ma­jlı sweat­shirt­leri ter­cih ediy­or. Nos­taljik mod­ellere mod­ern dokunuşlar sunan tema, fark­lı doku­ları bir araya getiren triko­lar, ceket form­lu ve ekoseli göm­lek­ler ile şehir­d­en uza­k­laş­mak­tan keyif alan erkek­lerin ter­ci­hi oluy­or.

New Prep ile Kolej Şık­lığını Yakala
Kole­jin çizgiler barındıran tarzı­na yeni bir soluk getiren New Prep teması, her biri bir­birinden ayrı çizgiye sahip ceket, pan­tolon, etek ve göm­lek­ler spor-şık giy­ime uyum sağlıy­or. Kahv­erenginin sıkça yer bul­duğu mod­ellerde, lila dokunuşlu gril­er ve pem­be dokunuşlu krem­ler sezona damga vuruy­or. Pas­tel ren­klere tutkun kadın­lar ken­di­ni New Prep ile ifade ediy­or.

Dig­i­tal Future ile Yenil­iği Keşfet
Söz konusu stili olduğun­da yeni­lik­lerin peşin­den koşan erkek­leri hede­fleyen ren­kler, Dig­i­tal Future temasının mod­el­lerinde hay­at buluy­or. Teknolo­jinin ren­k­leri olan sarı, mor ve yeşile sık­lık­la yer veren tema; beyaz, siyah ve lacivert ile tamam­lanıy­or. Özgür ruh­lu erkek­ler; can­lı ren­kli mod­eller, gün­cel form ve detay­lar­la bam­baş­ka bir görünüme kavuş­tu­ruy­or. Büyük baskılı, çizgili ve eğlenceli slo­gan­ların yanı sıra; ren­garenk ekran­lar, bil­im kur­gu film­leri ve 3D diji­tal oyun­ları andıran görün­tüler, sweat­shirtler ve tişörtlerde yer buluy­or.

Exit mobile version