GARDIROP MAGAZİN

Çok Serenay, çok Mavi bir gece

Mavi, Ser­e­nay Sarıkaya’dan ilham alan yeni kolek­siy­onu Ser­e­nay X Mavi Icon’u, ünlü yıldızın dost­ları ve moda dünyasın­dan etk­ili isim­lerin katıldığı bir gece ile tanıt­tı.

Serenay’ın fark­lı tarzı, saçtığı ışık ve yan­sıt­tığı ener­ji­den ilham alı­narak tasar­lanan ve 30 parçadan oluşan kolek­siy­onun lans­man­ı­na araların­da Bergüzar Korel, Sel­ma Ergeç, Yasemin Özil­han, Ezgi Mola, Kerem Bürsin, Aylin Koç, Ayşe ve Elif Boyn­er, Edwina Spon­za, Dila Tarkan, Miro, Daren ve Ben­nu Gerede,  Deniz Marşan, Tamer Yıl­maz, Şirin Edi­ger, Öykü Baş­taş, Sarp Can Köroğlu, Aslı Fil­in­ta, Ser­ra Türk­er, Begüm Khan’ın da bulun­duğu özel dav­etlil­er katıldı. Kolek­siy­onu çok beğe­nen konuk­lar gece sonun­da “Mavi Icon, çok Ser­e­nay ve çok Mavi” olmuş dedi.

Kolek­siy­onun her bir parçası “Çok Ser­e­nay” 

Ser­e­nay X Mavi Icon kolek­siy­onu ve reklam kam­pa­nyasıy­la ilgili heye­canını pay­laşan ünlü yıldız; “Mavi ile bir araya geldiğimizde öyle bir ener­ji çıkıy­or ki biz artık film­lere, fotoğraf kareler­ine sığamıy­oruz. Bu defa Mavi Icon kolek­siy­onuy­la karşınız­dayız. Mavi Icon, jean’den başlayan bir şık­lık hikayesi… Şehirli, tarz sahibi ve kendin­den emin bir duruşa sahip kadın­ların kolek­siy­onu. Mavi Icon kolek­siy­onunun her bir parçası beni çok iyi yan­sıtıy­or.” 

Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, Ser­e­nay Sarıkaya’dan esin­le­nen yeni kolek­siy­on hakkın­da şun­ları söyle­di: “Ser­e­nay reklam yıldızımız olmasının yanı sıra Mavi Icon kolek­siy­on­u­muzun ilham kay­nağı. Onun güçlü tarzı, yan­sıt­tığı ener­ji, saçtığı ışık bu kolek­siyon­da hay­at buluy­or. Gücünü jean’in çabasız ve zaman­sız şık­lığın­dan alıy­or ve kadın modasın­da­ki iddi­amızı ortaya koyuy­or. Her ürünüyle etk­ili bir duruş sergileyen bu şehirli ve stil sahibi kolek­siy­onu Mavi kalite­siyle sun­mak­tan mut­lu­luk duyuy­oruz.”

Exit mobile version