GARDIROP MAGAZİN

Cilt kuruluğuna “mezoterapi” ile önlem alın

Baharın başla­ması ile bir­lik­te kışın cildimizde­ki etk­i­leri­ni çok daha net görm­eye başladık. Hem baharın ener­jisi hem de daha çok dışarı çık­ma isteği cilt sorun­larının daha çok dikkat çekmesi­ni sağlıy­or. Cildin can­lan­ması­na ve ihtiy­acı olan nemi en iyi şek­ilde alması­na yardım­cı olan mezoter­api uygu­la­maları hakkın­da Plas­tik Rekon­strük­tif ve Estetik Cer­rahi Uzmanı Op. Dr. Bora Özel ile konuş­tuk.

Herkes İçin Mucize­vi Etki
Mezoter­api uygu­la­maların­da hyaluronik asit, vit­a­min, min­er­al ve amino asitler içeren özel kok­teyl karışım­lar kul­lanılır. Günümüzde 3000’e yakın fark­lı mezoter­api çeşi­di bulunuy­or ve bu sayı her geçen gün artıy­or. Etk­isi yük­sek olan 40’a kadar yakın mezoter­api kok­teyli kul­lanıy­o­rum. Bu çeşit­lerin arasın­da cilt­te­ki kuru­luğu gideren ve sağlık­lı bir şek­ilde cildin nem­len­me­sine yardım­cı olan kok­teyller de bulunuy­or. Kişinin cilt yapısı­na özel olarak seçilen mezoter­api uygu­la­maların­da elde edilen sonuç oldukça etk­ili oluy­or. B, C vit­a­mi­ni ve Somon DNA içerik­li mezoter­api uygu­la­maların­da nem ihtiy­acının ide­al olarak karşılan­masının yanı sıra aynı zaman­da cildin fark­lı ihtiyaçlarının da gider­ilme­si mümkün oluy­or.

Mezoter­ap­inin Cilt Kuru­luğu­na Etk­isi
Mezoter­api uygu­la­maları cilt altı doku­lar­dan başlayan bir iyileşme ve yenilen­me sağladık­ları için cilt kuru­luğun­da oldukça değer­li bir etki elde etm­eye yardım­cı olurlar. Bu uygu­la­malar kişinin cilt yapısı­na ve cil­dinin ihtiyaçları­na göre şekil­lendiği için sadece cilt kuru­luğu özelinde değil varsa fark­lı cilt sorun­larını hedef ala­cak şek­ilde plan­la­ma yapıla­biliy­or. Cildin orta tabakası­na müda­ha­leyi mümkün kılan özel iğnel­er aracılığı ile yapılan mezoter­api uygu­la­ması bu sayede cil­di besleyen doku­ları uyararak çok daha kalıcı sonuçlar elde edilmesi­ni sağlıy­or.

Bora Özel

Her Yaş­ta Değer­li Bir Tedavi
Mezoter­api uygu­la­maları 18 yaşını doldur­muş, cilt sorun­ları bulu­nan veya cildinde yaşlan­ma etk­i­leri­ni gecik­tirmek isteyen herkes için uygun bir yön­temdir. En başarılı medikal estetik uygu­la­malar­dan birisi kab­ul edilen mezoter­api cildin erken dönemde yıpran­ması­na ve yaşlan­ması­na engel olur. Bu sayede uzun vad­ede ameliy­atlı estetik gereksin­i­mi aza­lır ya da kişil­er daha ilerleyen yaşların­da estetik operasy­on­lara ihtiyaç duyarlar. Mezoter­api uygu­la­maları­na erken dönemde başla­manın bir diğer avan­ta­jı da elde edile­cek sonuçların çok daha etk­ili ve uzun süre­li olmasıdır. 

Exit mobile version