GARDIROP MAGAZİN

Cildiniz; Özeni En Çok Hak Eden Sevgiliniz!

Melis­si­ma, sevgilin­iz ve özeni en çok hak eden sevgili olan cil­di­niz için muhteşem bir Sevgilil­er Günü altyapısı vaat ederken; Sevgilil­er Günü hediye­si ola­bile­cek mükem­mel alter­nat­i­fler sunuy­or.

Sevgilil­er günü hediye­si alter­nat­i­fleri bulamıy­or­sanız, fark­lı ve fay­dalı bir hediye arıy­or­sanız, sevgilin­ize Melis­si­ma’­dan aşk kokan bir cilt bakımı armağanı vere­bilirsiniz. Melissima’da, dünyanın en önem­li dermokozmetik markaları­na ait bir­birinden özel cilt bakım ürün­lerinden, tam sevgilin­ize göre bir hediye alter­nat­i­fi oluş­tu­ru­luy­or. Sevgilil­er Günü hediye­si yine bir Queen’s The­r­a­phy Bakımı, Melis­si­ma Işıltısı ter­apisi ola­bilir. Üste­lik, Melis­si­ma’nın Erenköy, Suadiye veya Şaşkın­bakkal şubelerinden biri­ni seçerek ücret­siz cilt bakım anal­izi yap­tıra­bilirsiniz.

Melis­si­ma uzman­ları, sizlere uygun altar­netif cilt bakım­ları sağlarken, cil­di­nizin daha doğal, ışıltılı ve genç gözükmesi­ni sağlıy­or. Melis­si­ma’nın maharetli cilt bakım uzman­larının elin­den bir Queen’s The­r­a­phy, Green Peel, Pow­er Facial, ZO Red Car­pet veya Queen’s Aqua For­lle’d The­r­a­phy işlem­leri ile sağlık­lı ve ışıltılı bir cilt elde ede­bilir, cil­di­nizi ödül­lendi­re­bilirsiniz.

Hem de Sevgilil­er Günü öncesinde ken­di­nizi şımarta­bilirsiniz. Işıl­dayan cil­di­niz ile daha özgüven­li ve güzel his­set­m­eniz Melis­si­ma ile mümkün.

Exit mobile version