GARDIROP MAGAZİN

Cezayir Rooms’un bohem dokusu

Ceza­yir Rooms, Beyoğlu’nun bohem kültürünü, sanatını ve hızlı gece hay­atını keşfet­mek için ide­al bir yer.

1901 yılın­da İtalyan Opera Oku­lu olarak yapılan bina aslı­na sadık kalı­narak yenileniy­or. Odaların bazıları ahşap zemin ile kaplıyken teras ve resep­siy­on kısım­ları çini ile kaplı. Odaların hep­si fark­lı diza­y­na sahip özel mobilyalar, doğal taş, mer­mer ve gran­itler­le kaplan­mış özel yağ­mur duşlu bany­olara sahip. 

Tüm odalar­da ve otelin genelinde özel yağlıboya res­im­ler yer alıy­or. Böylece mekanın büyüsüne fazlasıy­la kapılıy­or­sunuz.

Ceza­yir Room­s’un Tar­i­hi

Ceza­yir binası 1901 yılın­da İst­anb­ul İtalyan İşçi Cemiyeti üyelerinin çocuk­ları için okul binası olarak inşa edilmiş, Cumhuriyet döne­minde de uzun yıl­lar aynı amaç için kul­lanıl­maya devam edilmiş ve İstanbul’un kent tar­i­hin­de­ki yeri­ni almış.

Otelin gir­iş katın­da Beyoğlu’nun en meşhur restoran­ların­dan biri olan Ceza­yir Restoran bulunuy­or. İş seya­hat­leri için İstanbul’u ter­cih eden­ler için özel hizmetler de dinamik ekipler tarafın­dan yürütülüy­or.

Belir­li saatlerde hazır­lanan sıcak ev yapımı ikram­lık­lar, tem­iz odalar, güler yüzlü hizmet ve mis­afir mem­nuniyeti onlar için çok önem­li.

Exit mobile version