GARDIROP MAGAZİN

Ceren Ocak’ın Batik Desenleri

ISTANBUL, TURKEY - AUGUST 24: A model walks the runway during the Ceren Ocak show during Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week at Galataport Rıhtım & Etkinlik Alanlari on August 24, 2020 in Istanbul, Turkey. (Photo by Ekrem Serif Egeli/Getty Images for IHKIB)

Ceren Ocak İlkb­ah­ar Yaz 2021 kolek­siy­onunu, ulus­lararası diji­tal plat­form­lar üzerinden gerçek­leşen Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da sun­du.

Defile çeki­mi Galat­a­port İst­anb­ul’da gerçek­leştir­ilen İlkb­ah­ar Yaz 2021 sezonu için ilhamını sokak modasın­dan alan Ceren Ocak, kolek­siy­onun­da­ki özel parçalar­la sti­line güve­nen ve sıradan­lık­tan uzak kadın­lara hitap ediy­or. Hacim­li kol­lar, düşük bel pan­tolon­lar, kor­saj detay­larının ön plan­da olduğu ve 20 görünüm­den oluşan yeni kolek­siyon­da den­im, deri, keten, şifon gibi kumaşlar dikkat çekiy­or. Aynı zaman­da gün­lük sti­line tasarım dokunuşu kat­mak isteyen özgür ruh­lu kadın­lar için ide­al bu parçalar­da siyah, beyaz, açık mavi ve bej ren­klere beyaz ton­larının yer aldığı batik desen­ler eşlik ediy­or.

İlkb­ah­ar Yaz kolek­siy­on­ların­da her zaman plaj giy­imine de yer veren Ceren Ocak, bu sezon iddi­alı tasarım anlayışını biki­ni ve mayo parçaların­da da yan­sıtıy­or. Bikinil­erde karşımıza çıkan vücut zin­cir­lerinde yer alan nazar bon­cuğu, dört yaprak­lı yon­ca, şans kil­it­leri ve Fatima’nın Eli gibi sem­boller, mod­ern kadın­ların mist­ik yön­ler­ine gön­derme yapıy­or. Kolek­siyon­da bütün görünüm­leri ise Jaa­gravii küpel­er ve Manc deri çan­ta­lar tamam­lıy­or.

Kore­ografisi­ni ve prodük­siy­onunu Uğurhan Akd­eniz Event Design & Production’ın, styling’ini Oğuz Erel’in üstlendiği Ceren Ocak İlkb­ah­ar Yaz 2021 defilesinin saç tasarımı L’Oréal Pro­fes­sionel, makya­jı ise M.A.C’in pro­fesy­onel makyaj artist­leri tarafın­dan yapıldı.

Ceren Ocak’ın kolek­siy­on­ları­na Ceren Ocak Showroom’unun yanı sıra, Gizia Gate’ten de ulaşa­bilirsiniz.

Exit mobile version