GARDIROP MAGAZİN

Cengiz Aktürk’ün İlk Defilesi Cihan Nacar’a Emanet

Tasarım­larıy­la adın­dan sık­lık­la söz ettiren ünlü tasarım­cı Cihan Nacar, Cen­giz Aktürk markasının kre­atif direk­tör­lüğünü üstlen­di.

Tek­stil sek­töründe 20 yıldır varolan, Türkiye’de strate­jik lokasy­on­lar­da mağaza­laşan ve yurt­dışın­da satış nok­ta­ları bulu­nan Cen­giz Aktürk, ilk kez  gerçek­leştir­ile­cek defilesi­ni ünlü moda tasarım­cısı Cihan Nacar’a emanet etti.

Şubat ayın­da gerçek­leşe­cek defilede, sür­priz isim­lerin taşıy­a­cağı kolek­siy­on moda tutkun­ları için büyük mer­ak uyandırıy­or. Kök­lü bir markanın kre­atif direk­törü olmak­tan büyük mut­lu­luk duy­duğunu belirten Cihan Nacar, “Bir moda markası için mihenk taşı olan kolek­siy­on tanıtımını üstlen­mek­ten ötürü çok mut­luyum. Tutkuy­la yap­tığım işimin ve hazır­ladığım özel kolek­siy­onun yan­sı­malarını herkesin çok beğen­mesi­ni temen­ni ediy­o­rum. Siz­leri muhteşem bir defile bek­liy­or.” dedi.

Mer­ak uyandıran kolek­siy­on bahar ayların­da Cen­giz Aktürk mağazaların­da satışa sunula­cak. En son mağaza­sı Bağ­dat Caddesi’nde açılan Cen­giz Aktürk’ün , Man­darin Ori­en­tal,  Four Sea­sons İst­anb­ul At the Bospho­rus ve Teşvikiye’de de mağazaları bulunuy­or.

 

Exit mobile version