GARDIROP MAGAZİN

Çarpıcı Detaylar

Yaz­dan kalma gün­leri yaşatan Eylül’ü geride bırak­tık ve son­ba­harın etk­i­leri­ni his­set­m­eye başladık. Podyum­lar­dan sokak­lara inen Son­ba­har- Kış sezo­nunun  bir­birinden fark­lı ve bir o kadar da iddi­alı trend­leri de vit­rin­lerde yeri­ni almaya başladı bile. Sezona damga vura­cak çarpıcı detay­lara bir göz atalım mı?

Kürkümsü Kürkler

Marc Jacobs

Akris

Pra­da

Fen­di

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kış mevsi­minin popüler dış giy­im parçası kürkler, bu sezon fazlasıy­la ön plan­da. Tasarım­cılar “sürdürülebilir” modaya uygun sahte kürkleri değişik form­lar ve detay­lar­da sunuy­or. Geçtiğimiz Son­ba­har – Kış sezo­nun­da da sıkça karşımıza çıkan ren­kli der­il­er­le bir­leştir­ilmiş yeni nesil sahte kürk detay­ları, bu sezon da şehirli kadınını şık­lık yarışı­na dav­et ediy­or.

Sevdiğimiz Parça:
Sahte Kürk Ceket Fen­di

Püsküller

Philosophi Di Loren­zo

Jil Sander

Pra­da

Bot­te­ga Vane­ta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel­lik­le yaz sezo­nun­da karşımıza çıkan püsküller, şim­di Son­ba­har – Kış sezo­nuna hakimiyet kura­cak gibi görünüy­or. Hareket ettikçe poz­i­tif  ener­ji yayan püskül­lü parçalar­la bakışları üzerinize çekin!

Sevdiğimiz Parça:
Püskül Etek Jil Sander

Uçuşan Tüyler

Chanel

Giambat­tista Val­li

Miu Miu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masum, naif bir hissiy­a­ta sahip tüyler de suni kürkler gibi sürdürülebilir moda trendiyle bir­lik­te daha da ken­di­ni gös­teriy­or. Girdiği her for­m­da zarafeti vur­gu­layan tüy detaylı parçalara hep sarıl­mak isteye­ceksiniz.

Sevdiğimiz Parça:
Tüylü Hır­ka The Atti­co

Büzgü Büzgü

Fen­di

Y Project

Adeam

Adeam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sezo­nun en çarpıcı öne çıkan detay­ların­dan biri de büzgüler… Hemen her for­m­da ve siluette göre­bile­ceğimiz büzgü detayı, sezo­nun çarpıcı görünüm­ler­ine hay­at veriy­or.

Sevdiğimiz Parça:
Bluz Givenchy

Exit mobile version