GARDIROP MAGAZİN

Cannes Dizi Film Festivali’nde Sabit Akkaya Kızılcık Şerbeti Oyuncularını Hazırlıyor!

Can­nes’­da Sabit Akkaya Kızıl­cık Şer­beti Kadro­sunu Hazır­lıy­or!

Fransa’nın incisi Cannes, dünya sine­masının en önem­li buluş­ma nok­ta­ların­dan biri olmaya devam ediy­or. Bu yıl Cannes Dizisi Film Fes­ti­val­i’nde, Türkiye’nin sevilen yapımı Kızıl­cık Şer­beti’nin oyun­cu­ları ünlü moda tasarım­cısı Zeynep Kar­tal’ın tasarım­larıy­la gec­eye damga vuruy­or. Sabit Akkaya ve ekibi, Bal­main Paris Hair Cou­ture & Maria Nila spon­sor­luğun­da, saç ve makyaj imza­sıy­la Can­nes’­da yer alan ilk Türk kuaför olma unvanını ve guru­runu bir kez daha yaşıy­or.

Fransa’nın eşsiz güzel­liğiyle ünlü Cannes şehrinde, Hotel Mar­tinez’in efsanevi atmos­ferinde gerçek­leşen bu özel etkin­lik, dizi dünyasının gözbe­beği oluy­or. Kızıl­cık Şer­beti’nin başarılı oyun­cu­ları Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç, Feyza Civelek, Barış Kılıç ve Doğukan Güngör, saç ve makya­jlarıy­la izleyen­leri büyülüy­or.

Bu özel atmos­ferde, oyun­cu­ların saç ve makya­jların­dan sorum­lu olan Türkiye’nin önde gelen değer­li markaların­dan Sabit Akkaya ve ekibi, Bal­main Paris Hair Cou­ture ve Maria Nila’nın destek­leriyle kusursuz bir görünüm sunuy­or. Aynı zaman­da, dizi oyun­cu­larının kıyafet­leri ünlü moda tasarım­cısı Zeynep Kar­tal tarafın­dan özel olarak tasar­lanıy­or ve tam anlamıy­la görsel bir şölen yaşanıy­or.

 

 

 

Exit mobile version