GARDIROP MAGAZİN

Cacharel Tokyo’da

Gez­gin ruhuy­la her sezon fark­lı bir rotaya yüzünü çeviren Cacharel erkeği, 2017–18 Sonbahar/Kış kolek­siy­onun­da “tezat­lar şehri” Tokyo’dan ilham alıy­or.

Teknolo­jik ve gelenek­sel, kal­a­balık ve sakin, ren­kli ve rafine kim­liği ile metropol­lü olmanın dinamik tezatlığını son nok­ta­da yaşatan Tokyo, Cacharel’in 2017 Sonbahar/Koş kolek­siy­onunu besliy­or. Kolek­siyon­da hikayeyi besleyen diğer detay­lar arasın­da; Rafine Ren­k­lerin Gücü, Teknolo­jik Dokunuşlar­la Özgür­lük, Kaligrafi­den İlh­amla; Sade ve Net, Isının Hafi­fliği yer alıy­or.

Rafine Ren­k­lerin Gücü

Kentin sem­bo­lik yapıları haline gelen tapı­naklar, kendine özgü kır­mızı ton­larıy­la Cacharel kolek­siy­onunun her detayı­na işleniy­or. Kır­mızının en koyu tonun­da bor­do den­im pan­tolon­lar, küçük yakalı göm­lek­ler­le bir­leşiy­or. Bu sezo­nun öne çıkan vur­gu­ların­dan biri de “renge renk” kom­bi­nasy­on­ları. Ren­gin gücünün yan­sıtıldığı kom­bin­lerde aynı ton­lar­da­ki ceket ve göm­lek­ler, fark­lı ren­klerde­ki kra­vat­lar­la kom­bin­leniy­or.

Tapı­nak kır­mızısı, koyu yaprak yeşili, mor, gri, antr­a­sit ve mavi kolek­siy­onun ana ren­k­leri olarak göze çarparken, hardal sarısı sezo­nun en güçlü aksesuar ve tamam­layıcı ren­gi olarak öne çıkıy­or.

Teknolo­jik Dokunuşlar­la Özgür­lük

Cacharel, 2017 erkeğinin kon­for anlayışının altını, eşof­man dokusu­nun fark­lı öner­i­leriyle de çiziy­or. Isı den­gesinin teknolo­jik dokunuşlar­la yük­seltildiği akıl­lı dış giy­im ürün­leri, şehir dokusunu yan­sı­tan baskılar­la bir­leşiy­or. Oldukça rahat ve sabah­tan akşa­ma kadar hareket özgür­lüğü sağlayan bu parçalar, kolek­siy­onun simgelerinden.

Kaligrafi­den İlh­amla; Sade ve Net

Göm­lek kolek­siy­onuy­la erkek giy­i­minde fark yaratan Cacharel, bu sezon göm­lek­lerinde Tokyo’dan aldığı ilham­la “rafine” vur­gusunu teknolo­jik temalar­la yapıy­or. Gizli düğme detaylı, flanel görün­tüsünde ancak pamuk, son derece hafif ve sıcak tutan göm­lek­ler sezon­da öne çıkıy­or. Dik­iş­siz göm­lek mod­el­lerinde teknolo­jik detay­ları his­set­tiğimiz, Japon kaligrafi­sine atıf­ta bulu­nan daha sade ve net çizgilerde baskılar yer alıy­or. Bu göm­lek­lerde, bir ceket ve kra­vat­la for­mal bir görünüm yakalanırken, ceket ve kra­vat çıkartıldığın­da ise bir den­im pan­tolon­la son derece sıcak ve rafine bir görünüm sağlan­abiliy­or.

Isının Hafi­fliği

Renk ve desene gös­ter­diği özeni, gelenek­sel detay­lar­la bir­leştiren Cacharel, 2017 erkeğinin tarzı­na kon­for anlayışını da ekliy­or. Rahat ve hareket imkanı sağlayan mont­lar, hafif olduğu kadar sıcak tutan triko­lar, şehir ışık­larının pik­selize­siyle desen­le­nen göm­lek ve kra­vat­lar her daim rafine ve net bir tavır sunuy­or.

Günün her saati, her coğrafya ve iklimde kon­for­lu ve rafine kom­bi­nasy­on­lar sunan tasarım­lar­la öne çıkan Cacharel, yeni sezon­da da seya­hat eden erkeğin kon­for­lu ve rahat olmasını önem­siy­or. Cacharel erkeği, teknolo­ji ve zanaain buluş­tuğu  “Tokyo” ile sezonu karşılıy­or taşıy­or.

Exit mobile version