GARDIROP MAGAZİN

Cacharel: ‘Kuzeyli Kentlerin Bilge Tabiatı’

Cacharel Son­ba­har & Kış 21’22 Kolek­siy­onu, ‘Kuzeyli Kent­lerin Bilge Tabi­atın­dan’ aldığı ilham­la, soğuk bir coğrafyanın sıcak ren­k­leri­ni sanat­sal bir per­spek­ti­fle yorum­luy­or. Cen­til­men­lerin keşfetme arzusunu merkezine alan kreasy­onun tüm tasarım­ları mod­ern yaşam­la uyum­lu, kre­atif ve daima hay­atın içinde yer alıy­or.

Geniş yel­pazeli kolek­siy­onuy­la Cacharel, fark­lı stil ter­cih­leri arasın­da­ki sınır­ları ortadan kaldıran sıra dışı bir dinamik ortaya koyuy­or. Camel ton­ların­dan kiremite yöne­len sıcak ren­k­lerin ege­men­liğinde, indi­go, mavi, kır­mızı, siyah, yeşil gibi parçalarıy­la hem desen hem de ürün bütün­lüğü vadediy­or.

İş Yaşamı­na Dönüş
Gün boyun­ca devam eden ofis hay­atının hareketli trafiği içinde Cacharel erkeği, özgürce kom­bin­lenebilen mod­ern form­larıy­la, ikonikleşen klasik tutkusunu kendine has bakış açısıy­la yeniden yorum­luy­or. İnov­atif tasarımı ve akıl­lı üre­tim teknikleri­ni ben­im­seyen mar­ka, üre­ti­minde yer alan özel doku­lu takım elbiseleriyle vücut nem­i­ni den­geley­erek her mevsim kul­lanım kolaylığı sağlıy­or. Tasarım­da­ki ustalığını takım oyu­nun­da da sergileyen Cacharel, Mix and Match kolek­siy­onuy­la çok yön­lü giy­im tar­zları­na eşlik etm­eye hazır.

Mod­ern Yaşam­la
Mod­ern­ize edilmiş bir tavır­la özgün tasarım­ların har­man­landığı kreasyon­da, hay­atı ken­di kural­ları­na göre yaşayan cen­til­men­ler için çok yön­lü bir kolek­siy­on keşfedilmeyi bek­liy­or. Ceket form­ların­da hırkalar, hır­ka hafi­fliğinde ceketler­le Cacharel bu sezon, moda ve teknolo­jiyi buluşturuyor.Joker parçalar­la sınırsız den­emel­er yapa­bilme imkanı sağladığı kış gardırobun­da, cen­til­men­lerin günün her saatinde yanın­da olmaya aday.

Kış Büyüsü
Her anın­da etk­ili ve rahatlığı ön plan­da olan ter­cih­ler yapa­bilmek için ino­vatif çözüm­ler sunan tasarım­ları, akıl­lı ve teknolo­jik yak­laşım­larıy­la dış giy­im kolek­siy­onu şim­di daha akıl­da kalıcı. En kaliteli yün olma özel­liği taşıyan alpa­ka ile üretilen kaban ve deri mont­lar kolek­siy­onun ayrı­calık­lı parçalarını oluş­tu­ruy­or. Hem casu­al hem de klasik görünüm­ler­le uyum­lu tavrıy­la Cacharel soğuk havalar için fonksiy­onel ve şık parçaları bir araya getiriy­or. Dış giy­imde tarzınızı tamam­layan güçlü ve renk vur­gusu yük­sek mont mod­el­leri, yalın ve şık stiliyle her tarza kolay­ca uyum sağlıy­or. Den­im, chi­no pan­tolon ve triko­lar­la rahatlık­la kom­bin­le­nen tasarım­lar, işlevsel olmak­la bir­lik­te teknik özel­lik­leri sayesinde günün her saa­tine uygun kon­for alanı oluş­tu­ruy­or.

İdd­ia­lı bir çiz­gi: LE Cacharel

Ener­jisi gün boyun­ca yük­sek olan cen­til­men­ler için markanın, daha dinamik ve sıra dışı bir bakış açısıy­la yorum­ladığı kreasy­onu LE CACHAREL; şim­di daha genç, cesur ve detay­larıy­la çevresinde söz sahibi. Kolek­siy­on içerisinde yer alan indi­go mont­lar, astar­lı spor ceketler, over­size odun­cu  göm­lek­leri ve grafik tişört­leriyle Le Cacharel, kendine özgü farkını his­set­tiriy­or. Baskılı den­im­leriyle kom­bin­le­nen sweatshirt’ler ve pamuk karışım­lı triko­larıy­la öne çıkan kolek­siy­onu keşfed­erek, kış mevsi­minin iddi­asını yan­sı­tan ben­z­er­siz bir tarz oluş­tur­mak mümkün.

Exit mobile version