GARDIROP MAGAZİN

C Vitamini Serumu ile Işıltılı bir Davet!

The Purest Solu­tions, sek­töre farkın­dalık kazandıran değer­ler­le doğaya ve çevr­eye saygıy­la yak­laşıy­or. Son lans­man­ları, LAGOM House Of Expe­ri­ence’­da gerçek­leşen özel bir dav­e­tle gerçek­leşiy­or. Bu dav­ette, cilt yenilen­mesi­ni hız­landıran ve besleyi­ci for­mülasy­ona sahip C Vit­a­mi­ni Seru­mu tanıtılıy­or.

Moda, sanat, medya ve cemiyet hay­atın­dan birçok ünlü ismin ilgi gös­ter­diği bu etkin­lik, Ser­ap Sarı, Arzu Kunt, Begüm Karamah­mu­toğlu, Özge Ulu­soy, Batya Kebu­di, Ale­gra Levi, Nalan Salur, Sel­da Özkök, Lale Danış­man, Şeb­nem Özi­nal, Seçkin Pir­il­er, Volkan Karataş, Esra İnceefe, ve Esra Üstünkaya gibi seçkin dav­etlilerin katılımıy­la gerçek­leşiy­or. The Purest Solu­tions C Vit­a­mi­ni Seru­mu lans­man dav­etinde, katılım­cılar şehrin göbeğinde kendi­leri­ni ade­ta por­takal bahçe­si atmos­ferinde hissediy­or­lar ve lezzetli ikram­lar eşliğinde key­i­fli soh­betler gerçek­leştiriy­or­lar.

2024 Wat­sons Güzel­lik ve Bakım Ödül­ler­i’nde Yılın En İyi Serum ödülünü alan C Vit­a­mi­ni Seru­mu’­nun cilt­te­ki etk­i­leri ve fay­daları, ev sahip­leri The Purest Solu­tion­s’ın CMO’­su Haz­al Evliyaoğlu ve Mar­ka Müdürü Nur­dan Duygu Yıldırım tarafın­dan katılım­cılar­la pay­laşılıy­or. Bu bil­gilendiri­ci anlatım­lar, dav­etin atmos­fer­ine daha da renk katıy­or ve katılım­cılar ürünü daha yakın­dan tanı­ma ve den­eme fır­satı buluy­or­lar.

Dav­ete katılan­lar, “Ken­di Kok­teyli­ni Kendin Yap” kon­sep­tiyle ken­di kok­teyl­leri­ni yaparak key­i­fli anlar yaşıy­or­lar. Dav­etin ilerleyen saat­lerinde ise make-up artist eşliğinde mis­afir­lere ışıltılı göz makya­jı uygu­lanıy­or. Bu etkin­lik, katılım­cılara unutul­maz bir deney­im yaşatırken, The Purest Solu­tion­s’ın yeni­likçi ve doğaya duyarlı yak­laşımını bir kez daha vur­gu­luy­or.

Exit mobile version