GARDIROP MAGAZİN

Büyüleyen Yaz

Tem­muz ayı­na hoş gel­di­niz. Sıcak­lığın yükseldiği ve güneşin en par­lak olduğu bu ayda, yazın keyfi­ni çıkarmak için hari­ka bir zaman dil­i­mindey­iz. Yaz ayları, yeni başlangıçlar ve keşi­fler için mükemmel fır­sat­lar sunuy­or.

Yıl­lar önce, Türkiye’nin ilk diji­tal dergi­lerinden biri olarak yayın hay­atımıza başladığımız­da, zor­lu bir yol­cu­luğa adım atmıştık. Ancak bugün geldiğimiz nok­ta gerçekten inanıl­maz. Bu başarı­da, ekibimizin azim­li çalışması ve siz değer­li okuyu­cu­larımızın bize olan desteği ve sadakati de büyük bir rol oynadı. Siz­lerin ilgisi olmasay­dı, bu sektörde bu kadar büyük bir etki yarat­mamız mümkün olmazdı.

Bu ay, kapağımız­da bizi kendine hayran bırakan, çalışkan, neşeli ve zarif bir isim olan Pelin Uluksar’ı ağır­lıy­oruz. “Yelken­lide Tatil ve Marin” kon­sep­ti ile onu hiç görmediğiniz bir yüzüyle kapağımıza taşıdık ve kariy­er yol­cu­luğunu, hay­atı­na dair mer­ak edilen­leri ve aşkı konuş­tuk. Şim­di, tüm senenin yorgun­luğunu üzerimizden atmak için heye­can­la bek­lediğimiz tatil plan­ları yap­ma zamanı gel­di. Tatil bavu­lunu hazır­la­madan önce, sezo­nun sıcak detay­ları­na göz atalım ve stil­im­ize yeni bir soluk getire­lim.

Her ne kadar, moda dünyası hız kesme­den yeni sezona geçiş yap­mış ve son­ba­har-kış sezo­nunun stil­leriyle bize göz kırp­maya başlamış olsa da biz mer­cek­ler­im­izi bugüne çevirdik ve 2023 Yaz’ının ilham veren moda hileleri­ni inceledik.

Ayrı­ca, güzellik ruti­n­ler­im­izde nelere dikkat etmem­iz gerek­tiği­ni de ele almayı ihmal etmedik. Yaz sezo­nun­da sizi tazeleye­cek güzellik trend­leri ve doğal içerikli ürünlerle ilgili ipuçlarına göz atmanızı öneririm.

Gülay Özdemir

Editör’ün seçim­leri…

 

Soli­ta Tek Omu­zlu Mayo — Cor­net­to Kolek­siy­onu, Pen­ti — 746,62 TL

 

Hara Beyaz Kadın Deri San­dalet, Desa — 903 TL

 

Kol Saati, Diesel — 14.190,00 TL

 

Bey­men Club, Beyaz Nazar Bon­cuk­lu Bilek­lik — 1.199,00 TL

Exit mobile version