GARDIROP MAGAZİN

Brooks Brothers ile yeni yıl alışverişi

Yılın en güzel zaman­ların­dan biri yak­laşıy­or. Yenilen­meyi, yeni başlangıçları, taze­len­meyi hatır­la­tan yeni sen­eye gir­erken hediye alışver­işinde, Brooks Broth­ers Kış Kolek­siy­onun­da yer alan bir­birinden güzel hediye alter­nat­i­fleri ile siz­leri bek­liy­or.

Sevdik­lerinize en güzel hediye alter­nat­i­fleri, Brooks Broth­ers 2019 Kış Koleksiyonu’nda. Siyah-beyaz kare­li, yıl­başı moti­fli ve yeşil-kır­mızı kare­li uyku bandıy­la bir­lik­te pija­ma takımı ya da renk renk deri eldiven­ler, kaz tüyü yelek­ler kaliteyi sev­en­ler için güzel alter­nat­i­fler sunuy­or.

Kolek­siyon­da erkek­te kır­mızı, gri, lacivert, kahve ve uçuk mavi kaz tüyü mont­lar; kadın­da ise krem, mavi, pem­be, sarı, yeşil renk alter­nat­i­fleriyle yer alıy­or.

Yıl­başı­na özel ren­kler kır­mızı, yeşil, gümüş ve beya­zlar; Brooks Broth­ers Kadın Koleksiyonu’nda gece kıyafeti alter­nat­i­fler­ine dönüşüy­or. Gece kıyafeti seçenek­lerinde Brooks Broth­ers Kadın kolek­siy­onun­da yer alan, siyah tek parça mini ve maxi boy­lar­da­ki elbiseleri, erkek­lerde ise yıl­başı akşamın­da Brooks Broth­ers smokin veya takım elbiseleri sizi bir üst seviy­eye çıkara­cak ter­cih­ler­den ola­bilir.

Exit mobile version