GARDIROP MAGAZİN

Bronwyn kahvaltısı ile güne sağlıklı başlayın

Nişantaşı’nda; taze, hızlı ve doyu­ru­cu alter­nat­i­fler sunan Bron­wyn, gün­lük malzemel­er­le hazır­lanan kah­valtı menüsüyle mis­afir­ler­ine lezzetli seçenek­ler sunuy­or.

Nişantaşı’nda “taze, lezzetli ve hızlı” mot­to­suy­la ve sağlık­lı lezzetleri ile açıldığı gün­den beri ilgi uyandıran Bron­wyn; eşsiz lezzetleri ve güleryü­zlü ekibi ile şim­di­den müdavim­leri­ni oluş­tur­du.

Bron­wyn, güne sağlık­lı ve zinde başla­mak isteyen­ler için sabah kah­valtısın­da sun­duğu; por­ridge, jam­bon­lu poşe yumur­ta, kök sebzeli yumur­ta beyazı omlet gibi nefis kah­valtı seçenek­lerinin yanı sıra kaşar & domates, keçi peynir­li & jam­bon­lu, akd­eniz veg­an ve house gibi alter­nat­i­flerin de yer aldığı tost çeşit­leriyle iştah açıcı lezzetleri deney­im­le­m­eye dav­et ediy­or.

Biz­den duy­muş olmayın ama Bronwyn’in men­e­meni mut­la­ka denen­mesi gereken lezzetler arasın­da. Her güne yeni başlangıç ile hiçbir yemeğin ikin­ci gün servis edilmediği, hızlı yemek­lerin sağlık­sız olma anlayışın­dan uza­k­laşarak Türkiye’de bir ilki gerçek­leştiren Bron­wyn; taze, lezzetli ve sağlık­lı seçenek­ler sunuy­or.

Bron­wyn, hızlı servis anlayışıy­la şehrin koşuş­tur­masın­da yemeğe çok fazla vak­it ayıra­mayan, sabah işe giderken hem sağlık­lı, hem lezzetli öğün­ler tüket­mek isteyen­lerin kur­tarıcısı oluy­or. Kısa sürede müdavim kitlesi­ni oluş­tu­ran Bron­wyn, sabah kah­valtılarınız için key­i­fli bir mekan arayışın­da olan, çalış­mak için kon­for­lu bir alana ihtiyaç duyan, taze ve sağlık­lı lezzetlere hızlı­ca ulaş­mak isteyen­ler için ide­al bir mekan­dan bek­le­nen her şeyi karşılıy­or.

Dünya gıda israfı araştır­malar­da­ki sosyo-ekonomik düzeyin yük­seldikçe israfın art­tığının üzücü sonu­cun­dan yola çıkan Bron­wyn, gün içinde tüketilmeyen ürün­leri­ni akşam ihtiyaç sahip­ler­ine de ulaştırarak, hizmet verdiği toplumun ihtiyaçları­na ve toplum refahı­na katkı sağlıy­or.

Exit mobile version