GARDIROP MAGAZİN

Breitling, 140. Yılını Gökyüzünde Kutluyor!

Saatin endüstri devi Bre­itling, 140. yılını muhteşem bir etkin­lik­le kut­luy­or. Hava, kara ve denizde zamanın öncüsü olan mar­ka, tar­i­hi bir yol­cu­luğa çıkıy­or.

Bugün, Bre­itling Orbiter 3’ün efsanevi balon uçuşu­nun 25. yılını anıy­oruz. Bu olağanüstü başarıyı onur­landır­mak için, Bre­itling Aero­space B70 Orbiter’ı piyasaya sürüy­or. Mod­el, insanın sınır­larını zor­layan bu tar­i­hi yol­cu­luğa bir saygı duruşu niteliğinde.

Bre­itling CEO’­su Georges Kern, bu özel günü şu sözler­le kut­luy­or: “Havacılığın doğuşun­dan bu yana Bre­itling, gökyüzüne bakan ve hay­al etme cesare­ti­ni gösteren herkes için ora­day­dı. Orbiter 3 görevinin ruhunu onur­landırırken, havacılığın gele­ceğine yön verme taah­hüdümüzü yeniden tas­dik ediy­oruz. Gökyüzü gibi biz­im de lim­it­ler­im­iz yok.”

Bre­itling Orbiter 3, 21 Mart 1999’da reko­r­ları altüst ederek dünya çevresinde dur­mak­sızın dolaşan ilk balon oldu. Bertrand Pic­card ve Bri­an Jones’un cesur yol­cu­luğu, 19 gün, 21 saat ve 47 daki­ka süren unutul­maz bir serüvene dönüştü.

Bre­itling’in tar­i­hinde de bir dönüm nok­tası olan bu görev, markanın havacılık mirasını pekiştir­di. Bre­itling, havacılık tar­i­hinin önem­li anların­da pilot­lara eşlik eden eşsiz kro­nome­trel­er üret­mek­le kalmadı, aynı zaman­da gele­cek nesillere ilham ver­di.

Bugün, Aero­space B70 Orbiter ile, Bre­itling Orbiter 3’ün 25. yılını kut­luy­oruz. Bu özel saatin her detayı, tar­i­hi bir başarıyı yan­sıtıy­or ve gele­cek nesillere ilham veriy­or. Bre­itling, yeni­likçi ruhu ve sürdürülebilir­lik taah­hüdüyle, gele­ceğe doğru cesur bir adım atıy­or.

Exit mobile version