GARDIROP MAGAZİN

Brand Who: “Meet the Locals”

İlh­amını sokak kültürün­den alan erkek tasarım markası Brand Who, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’da Sonbahar/Kış 2018–2019 Koleksiyonu’nu tanıt­tı.

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’da “Meet The Locals” adını verdiği Son­ba­har-Kış kolek­siy­onuy­la yer alan Brand Who, yeni kolek­siy­onun­da sokak kültürüne küre­sel bir göz ile yak­laşıp, ken­di desen­leri ve ino­vatif diza­yn­ları ile doğal bir sen­tez içerisinde tekrar­dan yorum­luy­or.

Sade ve sportif şık­lığı bir ara­da sunan Brand Who kolek­siy­on­ların­da kış aylarının vazgeçilmez doku­ların­dan olan yün, pamuk ve modal karışım­lar­la hazır­lanan tasarım­lara eşlik eden nakış işlemel­er, slo­gan şer­itler ve ekosel­er dikkat çekiy­or. Pal­to ve bomber ceketlere, artık bir imza haline  dönüştürdük­leri ted­dy (tüy) detayını ekleyip yine fark­lı bir yorum katan Brand Who, erkek­lerin kış sezonu kom­bin­leri­ni güçlendirm­eye devam ediy­or.

Markanın tutkun­larının mer­ak­la bek­lediği kolek­siyon­da yer alan sweat­shirt, tişört, göm­lek ve ‘Chi­no’, ‘Jog­ging’ gibi fark­lı alter­nat­i­flerde­ki pan­tolon­lar fark yaratan grafik desen­ler, dikkat çeki­ci nakış işlemel­er ve yıka­malar­la buluşuy­or. Brand Who için vazgeçilmez olan siyah ve beyazın yanı sıra bu sezon kolek­siy­on, limon, mor, yakut ve askeri yeşil ton­larıy­la ren­kleniy­or.

Exit mobile version