GARDIROP MAGAZİN

Brand Week İstanbul başlıyor

Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstri­leri­ni, dünyanın en ilham veri­ci isim ve pro­jeleriyle buluş­tu­ran Brand Week Istan­bul, bu sene 5–9 Kasım 2018 tar­ih­leri arasın­da düzen­leniy­or. Her yıl fark­lı bir temay­la hay­a­ta geçir­ilen etkin­liğin, bu yıl­ki temasıysa “Sınır Tanı­mayan Fikir­ler”.

EMEA Böl­gesinin en büyük iş ve markalar dünyası buluş­ması Brand Week Istan­bul, dünyanın en yaratıcı isim ve pro­jeleri­ni 6’ıncı kez İstanbul’da bir araya getiriy­or. Bu yıl “Sınır Tanı­mayan Fikir­ler” temasıy­la markaları ve fikir­leriyle sınır­ları aşarak değişim yarat­mak isteyen­ler­le ufuk açıcı hikâyeleriyle sek­tör­lerinde fark yaratan isim­leri ağır­lay­a­cak olan Brand Week Istan­bul; Felis Ödül­leri, Love­marks Ödül Töreni, Women to Watch: Fark Yaratan Kadın­lar, Brand Week Gas­tro, Mar­ka İkonl­arı Yürüyüşü, Port­folyo Değer­lendirme Buluş­maları ve Start­up Acad­e­my gibi birçok yan etkin­lik ve fark­lı otu­rum­la sek­törün nabzını tuta­cak.

Ani­ma­tor Eric Gold­berg

Mar­ka, pazarla­ma ve yaratıcılık dünyasının sınır tanı­mayan isim­leri Brand Week Istanbul’da!
Ekono­mi ve insan psikolo­jisi arasın­da­ki ilişk­i­leri inceleyen Prof. Bar­ry Schwartz; işletme alanın­da ulus­lararası düzeyde çok satan yazar, konuş­macı ve strate­jik danış­man Bernard Marr; Kel­logg School of Management’ta nöro­bil­im ve işletme pro­fesörü olarak görev yapan Prof. Moran Cerf; Walt Dis­ney Ani­masy­on Stüdyoları’nın yönet­men, tasarım­cı ve ani­matörü Eric Gold­berg gibi alanın­da sınır­ları aşan pek çok isim, konuş­macı olarak bu sene Brand Week Istan­bul kap­samın­da tüm şehre yaratıcılık yay­a­cak.

Bernard Marr

Brand Week Istan­bul katılım­cılarını bu sene pek çok yeni­lik bek­liy­or
Brand Week Istan­bul 2018, gas­trono­mi dünyasının sınır tanı­mayan fikir ve lezzetlerinin hikâyelere eşlik ede­cek tadım­lar­la pay­laşıla­cağı Brand Week Gas­tro; kurum­ların çalışan­ları­na ayrılan özel çalış­ma bölüm­leriyle yeni nesil ofis düzeninin deney­im­leneceği ve bu konu hakkın­da­ki pan­ellere katıla­bile­ceği The New Way of Work kon­sep­ti; markaların ken­di kur­gu­larıy­la özelleştire­bile­ceği daha geniş ve kap­sayıcı stant­lar­la yeniden tasar­lanan deney­im alanı; Grafik Tasarım­cılar Meslek Kuru­luşu işbir­liğinde gele­ceğin yaratıcı isim­lerinin men­tor­lar­la buluş­ması­na ev sahipliği yapacak Port­folyo Değer­lendirme Buluş­maları; Türkiye’deki kre­atif tasarım­cıların desteğiyle tasar­lanan ürün­lerin yer ala­cağı ve bu ürün­lerin satışın­dan elde edile­cek gelirin Çağ­daş Yaşamı Destek­leme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” pro­je­sine aktarıla­cağı Medi­a­Cat Store gibi yeni­lik­ler­le katılım­cılarını ağır­lay­a­cak.

Brand Week Istan­bul kap­samın­da ayrı­ca bu sene ilk defa orga­nize edile­cek Start­up Acad­e­my ile Türkiye’de ve glob­alde öne çıkan gir­işim­lerin kadın kuru­cu­ları­na ve yöneti­ci­ler­ine; pazarla­ma ve iletişim alan­ların­da iki gün boyun­ca konusu­nun uzmanı yer­li ve yabancı eğit­men ve men­tor­lar­dan oluşan bir kadroy­la eğitim ver­ile­cek, net­work­ing ve sunum yap­ma imkânı sağlanacak.

Pelin Özkan

Pelin Özkan: “Sınır­ları aşan fikir­ler­le ilham veren bir haf­ta ola­cak.”
Medi­a­Cat Genel Yayın Yönet­meni Pelin Özkan, “Brand Week Istan­bul 2018, genişleyen kap­samı ve yeni­lik­leriyle Kasım ayı­na hazır. Ana salon­da sınır tanı­mayan fikir­lerin yaratıcıları Bar­ry Schwartz, Bernard Marr, Eric Gold­berg gibi isim­ler Brand Week katılım­cıları­na ilham verirken, eş zaman­lı olarak diğer salon­lar­da mar­ka ekip­leri­ni yakın­dan ilgilendiren Kriz Döne­minde Pazarla­ma, Diji­tal Çağ­da İçgörü gibi sek­törün ihtiyaçlarını karşılay­a­cak eğitim­ler ver­ile­cek. Geldiğinizde mut­la­ka “Eat, Brand, Love” mot­to­suy­la gas­trono­mi dünyasının sınır tanı­mayan hikâyeler­ine ve şefler­ine ev sahipliği yapacak Gas­tro alanı­na , Sky Lounge’ta kuru­la­cak The New Way of Work­ing alanı­na ve Medi­a­Cat Store’a uğra­mayı unut­mayın. Brand Week Istan­bul 2018’in katılım­cılara ilham veri­ci bir deney­im yaşat­a­cağını düşünüy­o­rum” söz­leriyle Brand Week Istan­bul 2018’in öne çıkan başlık­ları­na değin­di.

Ayrın­tılı bil­gi ve katılım için: www.brandweekistanbul.com

 

Exit mobile version