GARDIROP MAGAZİN

Boyner’den iyi yaşama davet

Doğa dos­tu kolek­siy­on­ları­na ve sürdürülebilir­lik çalış­maları­na ağır­lık veren Boyn­er, topluma ve müş­ter­i­ler­ine değer kat­a­cak inisiy­at­i­fi hay­a­ta geçir­di. “Biz­im İçimiz Güzel” temasıy­la hay­a­ta geçirdiği “Boyn­er Live Well” ile iyil­iğe, iyi yaşa­ma dair farkın­dalık yarat­maya ve aslın­da küçük değişim­ler­le iyi bir yaşamın mümkün olduğu­na dikkat çekiy­or.

Yapıla­cak küçük değişim­ler ve ben­im­senecek yeni alışkan­lık­lar­la hay­at­ta daha iyi, daha zinde ve daha mut­lu his­set­menin mümkün olduğu­na inanan mar­ka, herke­si iyil­iğe, ken­disi için toplum için iyi gele­cek şeylere odak­lan­maya dikkat çekiy­or.  İyi yaşam kavramını Live Well ile gün­lük hay­atın her anı­na taşı­yarak farkın­dalık yarat­mayı, iyil­iği çoğalt­mayı hede­fliy­or.

Daha iyi bir dünya için sürdürülebilir önlemler:

Boyn­er Büyük Mağaza­cılık Pazarla­ma ve Mar­ka Yöne­ti­mi Genel Müdür Yardım­cısı Nurçin Koçoğlu, yük­se­len bir yaşam tarzı­na yöne­lik yepyeni bir plat­form yarat­tık­larını söyley­erek söz­ler­ine şöyle devam etti: “İyi kalpli ve duyarlı mar­ka olmak vizy­on­u­muzun en önem­li unsurları arasın­da yer alıy­or. Doğaya ve topluma olan sorum­lu­luğu­muzun bil­in­ciyle uzun zamandır yürüt­tüğümüz sosyal sorum­lu­luk pro­jeler­im­izin yanı sıra son dönemde sürdürülebilir ve doğa dos­tu kolek­siy­on­larımıza ağır­lık verdik. İyi yaşam kavramını gün­lük hay­atımızın her anı­na taşıy­a­cak ve hep­imize iyi gele­cek tüm çalış­malarımızı “Biz­im İçimiz Güzel” söylemiyle Boyn­er Live Well çatısı altın­da topladık. Boyn­er Live Well ile iyil­iği, iyi yaşamı, iyi olma hali­ni yay­mak, alışkan­lık­larımız­da yapıla­cak küçük değişik­lik­ler­le hay­atımız­da uzun vad­ede büyük değişim­ler ola­bile­ceğiyle ilgili farkın­dalık yarat­mak istiy­oruz. Boyn­er Live Well’de yoga taytın­dan hay­van­lar üzerinde test edilmeyen makyaj malzemeler­ine, tama­men doğal kozmetik ürün­lerinden sağlık­lı atıştır­malık­lara, sürdürülebilir ve organik giy­im­den kita­plara, geri dönüştürülmüş malzemel­er­le üretilen ayakkabı ve aksesuar­lara yaşa­ma değer katan birçok fark­lı ürün yer alıy­or.  Üste­lik satın alı­nan her bir Live Well etiketli ürün için #eco­Drone aracılığıy­la bir tohum top­unu doğay­la buluş­tu­ruy­oruz. Ken­disi için, toplum için, doğa için iyiyi iste­mek yaşam biçi­mi olsun istiy­oruz. Boyn­er Live Well ile hem ken­disi hem de dünya için iyiyi isteyen herkesin iyi yaşam yol­cu­luğu­na eşlik etm­eye, yeni ürün­ler ve pro­jel­er­le plat­for­mu geliştirm­eye devam ede­ceğiz.”

Sürdürülebilir bir dünya için Boyn­er LiveWell çatısı altın­da organik tek­stilden veg­an ürün­lere, hay­van­lar üstünde test edilmemiş kozmetik ürün­ler­den doğa dos­tu sürdürülebilir ürün­lere yaşa­ma değer kat­a­cak birçok ürün yer alıy­or.

 

 

 

Exit mobile version