GARDIROP MAGAZİN

“Bir Kış Gecesi Misafiri” Öyküsü

Ayça Erkol’un yeni kitabı “Bir Kış Gece­si Mis­afiri” Ekim ayı itibariyle raflar­da yeri­ni aldı. Yazar Ayça Erkol, Alakar­ga Yayın­ları iş bir­liği ile çıkardığı dördüncü kitabın­da çağımızın insani sorun­ların­dan besleniy­or.

Genç öykücülüğümüzün dikkat çeken isim­lerinden Ayça Erkol’un yeni kitabı “Bir Kış Gece­si” Ekim ayı itibarı ile tüm kitap satış nok­ta­ların­da yeri­ni aldı. Gün­de­lik yaşamın her alanın­da karşılaşa­bile­ceğiniz karak­ter­ler, mer­ak uyandıran kur­gu ve fark­lı yazın­sal arayışlar­la örülü bu kitap, gerçek öykü­sev­er­lere hitap ediy­or.

Yeryüzü dediğimiz kay­pak yer­den ışık bir anda çek­ili­v­erse… güneş eli­ni, ay eteği­ni çeki­verse… dev bir örtü açsak gökyüzünün tam altı­na ve düşen yıldı­zları toplasak tek tek… geriye kalan şey karan­lık değil, çırılçı­plak soyun­muş, artık ışık­tan kork­madığı için hiçbir şeyi sak­la­maya gerek görmeyen insan doğası olur­du…

A yça Erkol, dördüncü kitabı olan “Bir Kış Gece­si Mis­afiri” için şun­ları söyle­di: Alakar­ga Yayın­ları etiketiyle raflar­da yeri­ni alan dördüncü kitabım ile okur sev­er­ler­le yeniden buluş­mak­tan dolayı çok mut­luyum. Her kitap ben­im için yeni bir arayış ve yeni bir yol­cu­luk. Umarım okurların da fark­lı tat­lar ala­cağı bir yol­cu­luk ola­cak.

Yalın bir dil ve miza­hi bir anlatım­la eser­leri­ni kaleme alan yazarın, Tom­ris Uyar (Bir Adın Vardı Senin), Hiç Aklım­da Yokken ve Son­ra Sin­caplar Gel­di adlı üç kitabı daha bulun­mak­tadır.

Exit mobile version