GARDIROP MAGAZİN

Bir Başka Venedik Masalı

Val­mont, peri masalını, gizli zarafeti ve Venedik tutkusunu sem­bolize eden Fizzy Mint, Sea Bliss ve Bright Pop­py adlı özel par­füm­leriyle koku tutkun­larını key­i­fli bir yol­cu­luğa dav­et ediy­or.

Sanat tutkunu ve Val­mont Vak­fı’nın arkasın­da­ki iti­ci güç olan Didi­er Guil­lon, 2020 itibariyle sanat­sal tutkusu­nun res­mi adresi olarak Venedik’i seçti. Ken­di sanat eseri­ni sergile­mek için satın aldığı ve yenilediği ikonik saray  Palaz­zo Bon­viciniya ya da ken­di dey­imiyle Palaz­zo Nobile, Mae­stro’­nun imza­sını attığı eser­ler ve en presti­jli sergilere ev sahipliği yapıy­or.

Val­mont, beş özel esans ile zarafeti şişelerinde sak­lanan her bir koku­nun sami­mi duygu­larını aktar­mak için gücünü Palaz­zo Nobile adın­dan alıy­or. Bu Venedik mac­erasının önde gelen figürü olan  esan­sı­na anım­satıcı bir isim ver­erek aynı adı taşıyan kolek­siy­onun köken­leri­ni vur­gu­luy­or. Bu özel mar­ka, ilhamını tüm kadın­ları sev­en ve arzu­layan evrensel baş­tan çıkarıcı­dan alıy­or. Anlatıla­maz kişil­iği ve manyetik caz­ibesi, hem zaman­sız, hem zarif hem de karar­lılık­la; şık bir erkek kokusun­da ortaya çıkıy­or.

Duyu­lar­dan yola çıkan kolek­siyon­da Fizzy Mint, Sea Bliss ve Bright Pop­py adlı özel koku­lar bizi ade­ta peri masalı­na dav­et ediy­or. Naren­ciye nota­larının pat­la­ması olarak tanım­laya­bile­ceğimiz Fizzy Mint adlı par­fümde berg­amot, ezilmiş nane yaprak­ları ve mine çiçeği, bu can­lı ve can­landırıcı kom­pozisy­ona inanıl­maz bir şık­lık katıy­or. Bu özel koku, taşıyan kişinin zarafe­ti­ni gözler önüne ser­meyi başarıy­or. Beyaz misk dal­gaları ile yumuşatılmış, pudralı deniz kalbi ile solar tiare çiçeği karışımın­dan oluşan Sea Bliss; sizi taze ve ako­r­lar­la ener­ji veri­ci bir deniz kenarı kaça­mağı­na dav­et ediy­or. Ana nota­ların­da berg­amot, yasemin, zam­bak ve sedir ağacının yer aldığı Bright Pop­py ise par­lak güzel­liğiyle dikkat çeken can­lı bir gelin­cik tar­lasını ve neşeli kahka­haları anım­satıy­or.

Fizzy Mint
Naren­ciye nota­larının pat­la­ması… Berg­amot, ezilmiş nane yaprak­ları ve mine çiçeği, bu can­lı ve can­landırıcı kom­pozisy­ona inanıl­maz bir şık­lık katıy­or. Parıl­dayan tazeliğiyle zarif pat­la­ması olan bu koku taşıyan kişinin zarafe­ti­ni ortaya çıkarır.
Ana Nota­lar: Berg­amot, mine çiçeği, ezilmiş nane.

Sea Bliss
Sizi taze ve ako­r­lar­la ener­ji veri­ci bir deniz kenarı kaça­mağı­na dav­et ediy­or; beyaz misk dal­gaları ile yumuşatılmış, pudralı deniz kalbi ile solar tiare çiçeği karışımı.
Ana Nota­lar: Deniz nota­ları, misk, tiare çiçeği

Bright Pop­py
Par­lak güzel­liğiyle dikkat çeken can­lı ve çeki­ci bir gelin­cik tar­lasın­da           neşeli kahka­haların anısı­na.
Ana Nota­lar: Berg­amot, yasemin zam­bak, sedir ağacı

Exit mobile version