GARDIROP MAGAZİN

Beyonce Chloe Poppy güneş gözlükleriyle

Markanın sofistike görünümün­den esin­le­nen yeni gözlük koleskiy­onu, Chloe’nin ikonik detay­larını hem vin­tage hem de mod­ern çizgiler­le bir­leştir­erek taze ve zarif bir stil yaratıy­or. Beyonce’nin ter­ci­hi de Pop­py kon­sep­tinin kilit özel­liği­ni vur­gu­layan sek­iz­gen cam­lı güneş gözlüğü oluy­or.

Vin­tage ruhu, yeni Chloé güneş gözlük­leri ve reklam kam­pa­nyasın­da yeni “Pop­py” kon­sep­tinin kilit özel­liği­ni vur­gu­layan sek­iz­gen cam­lar­la öne çıkan, ultra hafif ve geometrik tasarım­la öncü bir tarz­da buluşuy­or. 1980’lerden ilham alan çerçevenin şek­li, titiz el işçil­iğinin ürünü olan ve met­al yaprak detayıy­la bitir­ilen şık, met­a­lik altın renginde teller­le oluş­tu­ru­luy­or.

Dal­galı cam­lar ince, bir telle takılıy­or ve cam­lar­la çerçeve arasın­da bir boşluk yaratarak hafif ve ben­z­er­siz olmasını sağlıy­or. Şık met­al saplar stop­er menteşe­den uza­narak Chloé gözlük kolek­siy­onunun yeni ikonik sim­ge­si damla kes­im­le süsle­nen yeni ase­tat sap uçlarıy­la son­lanıy­or. Gelenek­sel Kahv­eren­gi ve Şef­tali ren­k­ler­ine ek olarak yeni Yeşil/Gül ren­gi ve Par­lak Kahv­eren­gi cam­lar da bu mod­elin renk çeşit­leri arasın­da yer alıy­or.

Exit mobile version