GARDIROP MAGAZİN

Beymen’in Çikolata Dünyasına Getirdiği Lüks Lezzet: Beymen Chocolate

Bey­men’in 50 yılı aşkın deney­i­mi, çiko­lataya yeni bir soluk getiriy­or! Organik kakao ve özel kolek­siy­on­lar­la Bey­men Choco­late, lük­sün sınır­larını zor­luy­or. Şim­di, sofistike lezzetler­le buluş­ma zamanı!

Bey­men’in çiko­la­ta dünyası­na getirdiği yeni mar­ka Bey­men Choco­late, oldukça iddi­alı bir duruş sergiliy­or. Özel­lik­le çiko­la­ta tutkun­larını hede­fleyen ve organik, etik üre­tim felse­fe­sine day­alı olarak hazır­lanan çeşit­leri ile dikkat çekiy­or.

Bey­men’in CEO’­su Elif Çapçı’nın belirt­tiğine göre, markanın bu yeni adımıy­la amacı, sadece alışver­iş deney­i­mi sun­mak değil, aynı zaman­da müş­ter­ilere özel ve yaratıcı deney­im­ler yaşat­mak. Bunun­la bir­lik­te, lüks algısını genişleterek gas­trono­mi, sanat ve deney­im­le bütün­leştir­erek 360 derece bir yaşam tarzı sun­ma hede­fi olduğunu vur­gu­luy­or.

But­ter­fly Choco­late’un Kuru­cusu Ebru İpekçi ise Bey­men Choco­late için özel kolek­siy­on­lar hazır­landığını belir­tiy­or. Bu kolek­siy­on­lar, özen­le seçilmiş organik kakao çekird­ek­lerinden üretilmiş ve fark­lı lezzet deney­im­leri sunan çeşitler­le çiko­la­ta sev­er­leri cez­bet­meyi amaçlıy­or. Cel­e­bra­tion, İst­anb­ul, Noir, Joy Of Fruits adlarını taşıyan bu kolek­siy­on­lar çeşitli gra­ma­jlar­da ve özel ambal­a­jlar­la tüketi­cil­er­le buluş­tu­ru­luy­or.

Exit mobile version