GARDIROP MAGAZİN

Beymen Trunk Show 2020

Bey­men, diji­talleş­menin altın çağını yaşadığı bugün­lerde, düny­a­ca ünlü moda markalarının yanı sıra Bey­men Col­lec­tion ve Academia’nın 2020 Son­ba­har Kış kolek­siy­on­larını diji­tal bir trunk show ile tanıt­tı.

Bey­men sosyal medya hesabın­dan yayın­lanan diji­tal trunk show, teknolo­ji dünyasının sağladığı imkan­lar­la bir ilke imza attı. “Shop the Col­lec­tion” uygu­la­masıy­la www.beymen.com üzerinde hazır­lanan özel say­fa ile moda sev­er­ler trunk show’da sergile­nen tüm ürün­lere aynı anda ulaş­ma ve satın alma imkanı bul­du.

Beymen’in yeni sezon reklam kam­pa­nyasının ana fikri olan “Fash­ion is a play­ground” temasın­da hazır­lanan ve Bey­men Artis­tik Direk­törü Murat Türkili’nin stylin­gi ve küratör­lüğü ile gerçek­leşen diji­tal trunk show’da Bal­main, Valenti­no, Stel­la McCart­ney, Bot­te­ga Vene­ta, Balen­ci­a­ga, Tom Ford, Alexan­der Wang, Alexan­der McQueen gibi dünya markalarının yanı sıra Bey­men Col­lec­tion ve Academia’nın kadın ve erkek kolek­siy­on­ların­dan sezo­nun en gözde tasarım­larının yer aldığı 91 fark­lı look tanıtıldı.

Ekose, Vic­to­ryen esin­til­er, cut outs gibi sezo­nun fark­lı temalarının öne çık­tığı diji­tal trunk show’da yeni nesil şort-ceket takım­lar, casu­al den­im­ler ve kışın ener­jisi­ni yük­sel­ten ren­kli sweat­shirtler özgür ve dinamik tar­zlarıy­la fark yaratırken, tül ve dan­tel tasarım­lar roman­tizm rüz­gar­ları estir­di. Estetik ve fonksiy­onel­liği buluş­tu­ran sezo­nun vazgeçilmezi pal­to, mont ve pelerin­ler ise güçlü ve ener­ji dolu siluet­leri ile izleyen­ler­le buluş­tu.

 

Exit mobile version