GARDIROP MAGAZİN

Beymen’den “Hello Sunshine”

900’ü aşkın dünya markasının en yeni kolek­siy­on­larını ve en hit ürün­leri­ni moda­sev­er­ler­le buluş­tu­ran Bey­men, güneşin poz­i­tif ener­jisin­den ilham alan  “Hel­lo Sun­shine” kam­pa­nyası ile 2021 İlkb­ah­ar Yaz sezo­nunu selam­lıy­or.

Evlere kapandığımız karan­ti­na döne­miyle geçen zor­lu kışın ardın­dan baharın gelişi­ni ve sıcak yazı heye­can­la selam­layan kam­pa­nya, uzun zamandır özlem­i­ni his­set­tiğimiz umut dolu gün­lere sesleniş niteliğinde.


Yazın yük­sek ener­jisi­ni ve dinamizmi­ni yan­sı­tan, güneşin par­lak ışık­larıy­la ilk karşılaştığımız­da gös­ter­diğimiz reflek­si yan­sı­tan kam­pa­nya fotoğrafları Emre Güven’in imza­sını taşıy­or. 

Ver­sace, Dolce&Gabbana, Etro, Cult Gaia, Oseree, Fen­di ve Ken­zo gibi dünya markalarının yanı sıra Bey­men Col­lec­tion ve Academia’nın 2021 İlkb­ah­ar Yaz kolek­siy­on­ların­da­ki en hit tasarım­larının sergilendiği Bey­men Hel­lo Sun­shine 2021 İlkb­ah­ar Yaz Kampanyası’nda ünlü mod­eller Maart­je Ver­hoef ve Arthur Gosse rol alıy­or.

Exit mobile version