GARDIROP MAGAZİN

Beymen Club ile kış tatilinde şık olun

Gün­lük hay­atı şık tasarım­lar­la ren­klendiren Bey­men Club, yeni sen­eye ener­jik bir başlangıç yap­mak için yılın ilk tati­line hazır­lanan­lar veya uzun haf­ta sonu tatili plan­layan­lar için pek çok seçenek sunuy­or.

Bir­biriyle kolay­ca tamam­lan­abilen fark­lı doku ve tar­zlar­da­ki tasarım­lar­dan oluşan Bey­men Club Kadın 2018–2019 Son­ba­har Kış Koleksiyonu’nda her yaş­tan kadının değişen ruh hal­leri ve fark­lı kişi­lik­ler­ine uygun alter­nat­i­fler yer alıy­or.

Kolek­siy­on gene­line yayılan güneşin kar üzerinde­ki ışık oyun­ların­dan ilham alan pırıltı detayı triko­lar­dan şap­kalara pek çok tasarı­ma roman­tik bir dokunuş katarken, Bey­men Club’ın sevilen kaz logo­su da göza­lıcı tacıy­la ile dikkat çekiy­or.

Devetüyü kaban­lar, can­lı sezon ren­k­lerinde­ki pal­to­lar, casu­al bir şık­lık sunan puf mont­lar, klasik sher­lin­g­leri yeniden yorum­layan deri mont­lar, pal­to gibi giy­ilebilen uzun hırkalar­dan oluşan dış giy­im­ler fark­lı stil ve mod­el­leri ile tüm okazy­on ve gün­ler için bir­birinden şık seçenek­ler sunuy­or.

Kolek­siyon­da­ki tasarım­lar sezo­nun vazgeçilmezi yün atkı ve berel­er, süet eldiven­ler ve sofistike yün fötr şap­kalar­la tamam­lanıy­or.

Exit mobile version