GARDIROP MAGAZİN

Beymen Club’ı Keşfetmenin Yeni Hali

2021 İlkb­ah­ar Yaz sezo­nun­da Bey­men Club, nerede olur­sak olalım, eğer istersek yepyeni dünyalar keşfede­bile­ceğimiz fikrinden hareke­tle bizi ‘Keşfet­menin Yeni Hali’ ile buluş­maya dav­et ediy­or. Doğadan, keşfet­menin heye­canın­dan, hızla değişen dünyadan ve sanat­tan ilham alan kolek­siy­on, dinamik bir yol­cu­luk vaat  ediy­or. Geri dönüştürülmüş ve organik materyaller­den, çevre dos­tu süreçler­le üretilen sürdürülebilir tasarım­lar, daha iyi bir dünya için doğa dos­tu seçenek­ler sunuy­or.

Beymen Club 2021 İlkbahar / Yaz Kadın Koleksiyonu

Fem­i­nen­liği den­geli bir yalın­lık­la har­man­layan Bey­men Club 2021 İlkbahar/Yaz Kadın Kolek­siy­onu; cesur, kon­for­lu ve gün­cel tasarım­ları, yeni form ve kalı­plarıy­la sezon trend­ler­ine göz kır­pıy­or. Bey­men Club kadının ener­jisi­ni yan­sı­tan kolek­siy­on, yedi fark­lı teması, sanat­tan ilham alan desen anlatım­ları ile mod­ern
kadın­lara ken­di­ni daha özgür ve yaratıcı ifade etme fır­satı tanıy­or.
Bey­men Club kadınının kendine güve­nen ve güçlü yanını vur­gu­layan mod­ern­ize edilmiş ani­mal desen­ler sezo­nun tren­di­ni yakalarken, daha genç bir tavır ile karşımıza çıkan form­lar, ten­cel ve koton karışım­lı kumaşlar­la bütün­leşiy­or. Sarı ve toprak ton­ları hakimiyeti­ni sürdürürken, jean­ler ve sat­en blu­zlar ile destek­le­nen fem­i­nen duruş, şal desen­li uçuşan elbisel­er ve sim­li triko­lar, ilk­ba­har yazın iddi­alı
görünüm­ler­ine imza atıy­or. Sezo­nun öne çıkan trend­lerinden neon ren­kler, ceketler ve slo­gan­lı over­size sweat­shirtler­le karşımıza çıkarak kolek­siy­onun genç tavrını yan­sıtıy­or.

 

 

Tropikal desen­li keten şort takım­lar, elbise ve göm­lek­ler moda­sev­er­lere yazın gelişi­ni müjdeliy­or. Mint ve somon ton­ları, vichy kumaşlar­la tasar­lanan pan­tolon, bluz ve ceketlere eşlik ediy­or. Naturel kumaşların bu desen­ler­le bir­leşerek doğal­lığa yap­tığı vur­gu ile tasar­lanan ürün­ler, sanat galerisin­den ilham alı­narak tasar­lanan fırça dar­be­li desen­ler ve grafik oyun­larının ön plan­da olduğu tasarım­lar yaz kom­bin­lerinin vazgeçilme­z­leri­ni oluş­tu­ruy­or.
Değişen yaşam alışkan­lık­larıy­la kolek­siy­ona ekle­nen kap­sül kolek­siy­on­lar evde, pla­j­da ve spor­da şık, kon­for­lu seçenek­leri ile Bey­men Club kadını­na eşlik ediy­or.

Beymen Club 2021 İlkbahar / Yaz Erkek Koleksiyonu

Casu­al giy­i­mi, doğanın yalın­lığı ile yeniden yorum­layan Bey­men Club Erkek 2021 İlkb­ah­ar Yaz Kolek­siy­onu; dinamik tarzı, fark­lı doku ve ren­k­leriyle erkek­ler için özgür kom­bin seçenek­leri sunuy­or. Bey­men Club’ın ikonik keten göm­lek­leri ve polo pike t‑shirtleri geniş renk skalalarıy­la yazın sıcak ener­jisi­ni gardıro­plara taşıy­or.
Mod­ern ve dinamik şehir silüeti, daha genç bir tavır ile karşımıza çıkan form ve detay­lar­la bütün­leşerek Bey­men Club erkeğinin güçlü duruşu­na vur­gu yapıy­or. Markanın ikonik logo­su, mono­gram grafik baskı ve nakışlar ile t‑shirtlerden iç astar­lara kadar uzanan detay­lar­da karşımıza çıkıy­or.
Yeni sezonu natürel ton­lar ile karşılayan Bey­men Club,  casu­al giy­ime yepyeni bir kim­lik kazandırıy­or. Bej, mavi, toprak ton­larını, triko ürün­ler, keten­li ve pamuk­lu kumaşlar ile har­man­layan kolek­siy­on erkek giy­imine mod­ern ve yalın bir tarz katıy­or.
Tropikal desen­ler ve yeşil ton­lar arası­na gizlen­miş turun­cu­lar ile ener­jik bir anlatım yakalayan tasarım­lar, detay­lara önem veren erkek­lerin ter­ci­hi olmaya aday. Bey­men Club erkeğinin güçlü duruşunu daha iddi­alı ve genç bir tavır­la yorum­layan beyaz, lacivert ve camel ton­ları, gün­lük yaşam ve ofis stilin­in
vazgeçilme­z­leri­ni buluş­tu­ruy­or. Sezo­nun gözde­si neon ren­k­lerin cesur­ca kul­lanıldığı ürün­ler, gün­lük hay­at­ta da rahatlık­la kul­lanıla­bile­cek sportif ve şık kom­bin alter­nat­i­fleri sunuy­or.  2021 yaz sezo­nunun olmazsa olmazı lila, beyaz ve gri bir­lik­teliği kaliteli kumaşlar ve fark­lı doku­lar­la buluşuy­or.
Sıcak yazla bir­lik­te kolek­siyon­da marine tasarım­ların etk­isi hissedilm­eye başlıy­or. Marine temasıy­la özdeşleşen beyaz ve lacivert bir­lik­teliği, batik desen­leri, mavi ve nar çiçeği ton­lar ile zengin­leştiriy­or. Teknolo­jiyle har­man­lan­mış doğa dos­tu sürdürülebilir kumaş ve materyaller­den hazır­lanan home kolek­siy­on­ları; triko pan­tolon­lar, sweat­shirtler, hood­iel­er, ikili takım­lar, hırkalar ve şort­lar ile Bey­men
Club erkeğinin ev stili­ni tamam­lıy­or.

 

 

Exit mobile version