GARDIROP MAGAZİN

Bebek’te Gurme Burger Deneyimi

İstanbul’un en güzel lokasy­on­ların­dan Bebek’in merkezinde küçük bir dükkan­da gerçek lezzetin kapılarını aralayan Bread&Burger siz­leri tadı­ma bek­liy­or.

Ken­di ekmeği­ni ekşi mayadan ken­di yapan, süt danasın­dan etleriyle fark yaratan ve bir­birinden lezzetli özel yapım soslarıy­la damak tadının fark­lı bir boyu­ta taşıyan Bread&Burger, servis ve sıcak atmos­feriyle de dikkat çekiy­or.

Menüsünde bir­birinden fark­lı 16 ham­burg­er seçeneği bulu­nan Bread&Burger’da herkesin favori ham­burg­eri fark­lı. El yapımı, taze sebzel­er­den yapılan gün­lük soslar­la hazır­lanan ham­burg­er menüsünde Tereyağlı Boş­nak Kay­mak­lı Burg­er, İst­anb­ul Burg­er, Steak House Burg­er en çok rağ­bet gören lezzetler arasın­da sıralanıy­or. Bread&Burger’ın menüsünde geniş bir veg­an ürün yel­paze­si de yer alıy­or.

Bread&Burger ayrı­ca Afyon’dan gelen seçilmiş patates­lerin gün­lük olarak curly biçimde kesilip kızartılarak lezzetli sos ve peynir seçenek­leriyle sunul­duğu patates kızart­maları ile de fark yaratıy­or.

Exit mobile version