GARDIROP MAGAZİN

Batya Kebudi’den el yapımı küpeler

Batya Kebu­di soğuk kış gün­lerinde bam­baş­ka bir coğrafya­da hafızanıza işleye­cek büyü­leyi­ci bir mac­era yaşa­mak istiy­or, bunun içinde Afri­ka kıtasını keşfediy­or.

Güney Afrika’nın en uç nok­tası olan Cape Town, vahşi güzel­lik­leri, doğası ve sıcakkan­lı halkıy­la kısa sürede kalbinizi çalıy­or. Oranın ren­k­lerinden ilham alan Kebu­di, yeni kolek­siy­onun­da en çarpıcı ren­k­leri ortaya çıkarıy­or. Mer­can, Turkuaz,  Lapis ve Malahide ren­k­lerinden oluşuy­or. Her biri el yapımı olan bu küpel­er hay­atınıza renk kat­maya devam ediy­or. Kolek­siyon­da­ki ren­kli taşlar yarı değer­li doğal taş.

Lapis; yani lacivert iki for­m­da karşımıza çıkıy­or. Lapis, depresy­onu ortadan kaldırıcı etk­i­leri vardır. Kaygıları azaltır. Kemik­leri güçlendiri­ci etk­i­leri vardır. Tan­siy­onu den­gel­er. Troit bez­lerinin iyi çalış­masını sağlar. Lapis taşı, küçük çocuk­ların sol­unum yolu rahat­sı­zlık­ların­dan korun­masını sağladığı bilinir. Uykusu­zluğa iyi gelir. İşitme bozuk­luk­ları­na karşı şifalıdır. Sol­unum ve sindirim sis­te­mi bozuk­luk­ları­na iyi gelir. Kemik­leri güçlendirir. Fizik­sel yetenek­leri geliştirir.

Mer­can da iki rengiyle ve iki mod­eliyle kolek­siyon­da karşımıza çıkıy­or. Mer­can sev­gi duygu­muzu ve buna bağlı olarak ilişk­i­ler­im­izi güçlendirir. Mer­can koruyu­cu bir taş olarak, kötü kıskanç insan­ların etk­isin­den kişiyi korur ve sev­inç ve yasam gücünü topar­lar. Kır­mızı mer­can; mide ve karaciğerde­ki kan yapıcı hücreleri etk­il­er, kan­sı­zlığa, kan dolaşım rahat­sı­zlık­ları­na, kan hastalık­ları­na, enfek­siy­ona ve yük­sek tan­siy­ona iyi gelir. Kalp ve kan dolaşımını güçlendirir.

Turkuaz da iki fark­lı rengiyle kolek­siyon­da yeri­ni alıy­or. Turkuaz ken­disi­ni taşıyan kişi­lerin iyileştiri­ci güç­leri­ni artırır ve bil­ge­lik­leri­ni artır­maları­na yardım­cı olur. Ked­er­li insan­ların ked­er­leri­ni gider­mede ya da bir olayın şokunu yaşayan kişi­leri o halden kur­tar­ma­da fay­dalıdır. Onlara, bu durum­da­ki kişi­lerin ihtiy­acı olan huzur duy­gusunu verir.Turkuaz koruyu­cud­ur, ener­jiyi, huzu­ru, bütün­lüğü art­tırır ve kişisel ifadeyi kolay­laştırır. Negatif ener­jiyi absorbe eder. Yaratıcılığı geliştirdiğine ve acıya karşı dayanık­lılığı artırdığı­na inanılır.

Bir de yeşilin en güzel tonuy­la Malahide var. Bedensel, ruh­sal tem­i­z­leyi­ci­lik ve dönüşüm sem­bolüdür. Yay­dığı ener­ji koruyu­cu bir cila gibi bedeni kaplar, hücreleri yenil­er, genç­lik ve diri­lik verir, yaşlan­mayı gecik­tirir. Üstü örtülmüş olan eski rahat­sı­zlık­ları ve acıları, nedeni­ni bilmediğimiz sıkın­tıların kay­nağını göre­bilmem­iz için ortaya çıkarır, bun­lar­la mücadele etmem­ize yardım eder. Sıkın­tılı ruh­sal duru­mu neşe ve huzu­ra dönüştürür, tam bir denge oluş­tu­rur.

Tasarım­cının kolek­siy­onu Bey­men İstinye Park, Nişan­taşı ve Akasya AVM mağazaların­da yer alıy­or. Nişantaşı’nda ken­di butiği­ni açan Kebu­di, sizin­le bire­bir ilgilenerek size en yakışan ren­gi bul­manıza yardım­cı oluy­or. Sezo­nun en hit ürününü edin­mek için www.batyakebudi.com dan %25 indirim­le almak için acele edin.

Exit mobile version