GARDIROP MAGAZİN

Bahar geldi, yaza hazır mıyız?

Baharın yüzünü gös­ter­diği şu gün­lerde kat kat giysi­ler­im­izi üzer­im­iz­den bir bir çıkar­maya başladık bile. Peki herkes baharı fit mi karşılıy­or, yaza hazır mıyız? Bu yıl pla­jların başrol­leri mayo ve bikinilere bak­mak yer­ine, vücud­unuzu tanıyın ve ken­di­nizi sevin!

WEPUBLIC İLE BAHARI FİT KARŞILMAK
Özgür ve yeni nesil alışver­iş anlayışı ile açıldığı ilk gün­den bu yana per­ak­ende dünyasını fark­lı deney­im­ler­le buluş­tu­ran WEPUBLIC, “BeFit” kon­sep­ti ile herke­si sağlık­lı ve mut­lu olmaya dav­et ediy­or.

Baharın haber­cisi olan Mart ayı boyun­ca pek çok sağlık­lı aktivit­eye evsahipliği yapıy­or. WEPUBLIC, 23 Mart Perşem­be günü NTC Nike Eğit­men­lerinden Figen Yor­gancıoğlu’nu ağır­lıy­or. “Burn Baby Burn” adını taşıyan etkin­lik­te Figen Yor­gancıoğlu, 19.00–20.00 saat­leri arasın­da Kadın Hazır Giy­im Katı’nda düzenleye­ceği antre­man­da katılım­cıları baharı fit karşıla­maları­na yardım­cı ola­cak egz­er­si­zler­den örnek­ler bek­liy­or.

Bir saat süre­cek olan ener­jik antren­man­da, sıkı görün­mek, form tut­mak ve vücud­unuzun her bölümünün for­m­da kalması için önem­li tüy­olar uygu­la­malı olarak NTC Nike Eğit­men­lerinden Figen Yor­gancıoğlu ile deney­im­leyin.

 

 

Exit mobile version