GARDIROP MAGAZİN

Babalar Günü’ne Özel: Babalarımızı Gülümsetecek Hediyeler

Babalarımız her zaman yanımız­da, şim­di de biz­im onların yanın­da olma zamanı! Babalar Günü’nde babalarınızı tebessüm ettire­cek, unutul­may­a­cak hediyel­er­le büyüle­m­eye ne der­siniz?

Babalar Günü, babalarımıza olan sevgimizi ve saygımızı göster­mek için en özel gün­ler­den biri. Birçok insan için babalarının ne hediye iste­diği­ni bul­mak oldukça zor. Peki, bu özel günü daha da anlam­lı hale getir­menin yolu nedir? Elbette onlara özel, anlam­lı hediyel­er ver­mek!

Saat&Saat’ten Babalara Özel Hediyel­er
‑Babaların vazgeçilmez aksesuar­ların­dan biri olan saatler bu yılın en popüler babalar günü hediyeleri arasın­da yer alıy­or. Şık ve kul­lanışlı saatler babalarınızın hay­atını kolay­laştırırken, aynı zaman­da onların tarzını da yan­sıtıy­or. Saat&Saat, Calvin Klein, Diesel, Ver­sace gibi düny­a­ca ünlü markalar ile babalar günü için her zevke uygun hediye alter­nat­i­fi sunuy­or.

Calvin Klein Erkek Kol Saati, Saat&Saat — 3.073,50 TL

 

Sürdürülebilir ve Eşsiz Bir Baba Hediye­si: L’Oc­c­i­tane Par­füm­leri                                        
‑Par­füm dünyasın­da ade­ta bir refer­ans haline gelen eşsiz koku­larıy­la ‘’Geri Dönüştürülebilir “Değişimin Öncü­leri” Hediye kutu­larıy­la babanıza, L’Oc­c­i­tane’ın efsane par­füm­leri­ni hediye ede­bilirsiniz.

Cap Cedrat Par­füm Seti, Loc­c­i­tane — 1575 TL

 

Babalar Günü için Rahat ve Şık Seçim: Lum­ber­jack Kolek­siy­onu
‑Hay­atın her alanın­da duruşlarıy­la dikkat toplayan babalar, rahatlığı hak ediy­or. Lum­ber­jack kolek­siy­onu, Babalar Günü hediye seçenek­leri arasın­da başrolde yer alıy­or. Yaz mevsi­minde rahatlık­la ter­cih edilebile­cek spor ve casu­al mod­eller; siyah, beyaz, gri ve taba ren­k­leriyle kolek­siyon­da babaların ilgisi­ni çeke­bilir.

MONSTER 3FX Siyah Erkek Sneak­er, Lum­ber­jack — 666,66 TL

 

Babalar Günü için Stil Sahibi Babalara: W Col­lec­tion’­dan Şık Seçim­ler
‑Blaz­er ceketler, keten pan­tolon­lar, par­füm­ler, bilek­lik­ler, yazlık göm­lek­ler, kol düğmeleri, kra­vat­lar ve yaka mendil­leri şık hediye seçenek­leri, Babalar Günü hediyeleri arasın­da ön plana çıkıy­or. W Collection’dan stil sahibi babalar için hari­ka hediye seçenek­leri ola­bilir.

Mavi Klasik Göm­lek, W Col­lec­tion — 399TL

 

Teknolo­ji ve Sine­ma Tutkunu Babalar İçin Hari­ka Bir Hediye: Anker Neb­u­la Apol­lo Taşın­abilir Pro­jek­siy­on Cihazı                                                                                                                
‑Babanız sine­ma tutkunuysa ona bir­lik­te film, dizi ya da maç key­fi yapa­bile­ceğiniz, hari­ka bir hediye vere­bilirsiniz. Taşın­abilir yapısı ve kom­pakt tasarımıy­la dikkat çeken Anker Neb­u­la Apol­lo Akıl­lı Taşın­abilir Pro­jek­siy­on Cihazı, en sevdiğiniz film­lerin, şovların, oyun­ların her ayrın­tısını olağanüstü net­lik­te izleye­bil­m­enizi sağlıy­or. Teknolo­ji tutkunu babaların, vazgeçilmezi ola­cak!

ANKER Neb­u­la Mars II Pro Akıl­lı Taşın­abilir Pro­jek­siy­on Cihazı ve Hopar­lör — 12999 TL

 

Jo Mal­one’un Etk­i­leyi­ci Koku­larıy­la Babalarınızı Şımartın!
-Bir­birinden etk­i­leyi­ci koku­larıy­la Babalar Gününde, Jo Malone’la babalarınızı yepyeni bir kokuy­la şımart­maya hazır olun. Bir­biriyle kom­bin­lenebilen ve kişisel bir par­füm yarat­manızı sağlay­a­cak uniseks koku­ları, bulun­duğunuz ortamı ısı­ta­cak mum ve oda koku­ları bu özel günde hediyel­er­le babalarınızı mut­lu etm­eniz için siz­leri bek­liy­or.

Cypress & Grapevine Cologne Intense, Jo Mal­one — 3520.00 TL

 

Babalar Günü’nde Babalarınıza Şık ve Kon­for­lu Bir Hediye. Dag­i’nin Eşsiz Tasarım­larıy­la Tanışın!                                                                                                                                 
‑Kon­for­lu ve özgün giy­imin tanı­nan markası Dagi, bu Babalar Günü’nde babaları mut­lu etmek için bir­birinden şık ve kon­for­lu ürün­leriyle karşımız­da. Babaların her tarzı­na uygun tasarım­ların yer aldığı Dagi, hediye arayışın­da olan herkes için ide­al bir adres. Tüm babaların ve baba aday­larının seve­ceği tarz ve kon­forun bir ara­da sunul­duğu Dagi, bu özel günde babalarımızı mut­lu etmek için hari­ka bir ter­cih ola­cak.

Lacivert Göm­lek Yaka Metraj Baskılı Pija­ma Takımı, Dagi — 1.199,95 TL

 

Exit mobile version