GARDIROP MAGAZİN

Babalar günü hediyeleri

Dünyanın birçok ülkesinde Babalar Günü, her yıl hazi­ran ayının üçüncü pazar günü kut­lanıy­or. Onlar gönül­lerin süper kahra­manı! Her koşul­da, her anımız­da yanımız­da güçlü duruşuy­la yer alan babalara en ‘baba’ armağan­ları ver­meyi kim iste­mez ki? Hediye öner­i­ler­ine geçme­den önce hikayesi­ni de pay­laş­mak istiy­o­rum. 

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sono­ra Smart Dodd, Annel­er Günü gibi babaların da bir günü olması gerek­tiği­ni düşün­mek­tey­di. Dod­d’un babası annelerinin yok­luğun­da altı çocuğunu tek başı­na büyüt­müştü. Babasının doğum günü olan 5 Hazi­ran’ın Babalar Günü ilan edilme­si için çalış­malara başlamış ama bu çalış­malar o tar­i­he yetişe­mey­erek kut­la­malar hazi­ran ayının üçüncü pazar gününe erte­len­miştir. İlk kez 19 Hazi­ran 1910′da Wash­ing­ton’un Spokane şehrinde kut­lan­mıştır. 1924 yılın­da Ameri­ka Bir­leşik Devlet­leri Başkanı Calvin Coolidge kut­la­maları destek­lemiş; ama res­mi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir. 1966 yılın­da ise o döne­min başkanı Lyn­don John­son, her yıl hazi­ran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kut­lanacağını açık­layan bir bildiri yayım­lamıştır. 1972 yılın­daysa başkan Richard Nixon’ın imza­sıy­la Babalar Günü yasal olarak ABD’de res­mi tatil ilan edilmiş.

COLUMBIA
Aktif bir hay­atı ben­im­seyen babalar, açık hava­da ister koşu ve yürüyüş, ister tüm aile geçir­ile­cek key­i­fli bar­bekü pro­gram­ların­da ve babaların vazgeçilmez Açıkha­va etkin­liği sportif balıkçılık­ta Columbia’nın şık tasarım­ları, rahat kalı­pları ve renk seçenek­leri ile key­i­fli bir yaz geçire­cek.
Göm­lek­ler Lacivert 249,90 TL., Kır­mızı 479,90 TL., Yeşil 299,90 TL.

CACHAREL
Zarif giy­imin ve mod­ern­izmin sem­bolü Cacharel, hem fark­lılık sev­en babalar hem de klasik­ten vazgeçmeyen­ler için zaman­sız tasarım­lar sunuy­or. Stil sahibi babaların ruhu­na hitap eden geniş ürün yel­pazesin­de­ki ürün­ler, tüm özel gün­lerde babalara eşlik etm­eye hazır.
Ceket 999 TL., Tişört 299 TL., Kol Düğme­si 162 TL., Loafer Ayakkabı 499 TL., Kra­vat 199 TL.

CRETA AND BARREL
Her zevke hitap eden tasarım­ları ile babanız için en özel hediyeyi bul­manızı kolay­laştıranCrate and Bar­rel’ın Boc­ce Seti, dört oyun­cu için eğlenceli bir sunuma sahip Bad­minton Seti ve tüm parçaları beyaz mer­mer­den üretilen Mar­ble 3 Taş Oyun Seti, eğlenc­eye mer­ak­lı babalar için en key­i­fli alter­nat­i­fler arasın­da yer alıy­or.
Bad­minton set 899 TL.

BODY AND SHOP
Cilt bakım, vücut bakım, par­füm ve kozmetik ürün­leriyle, Babalar Günü için bir­birinden özel hediye seçenek­leri sunan The Body Shop özel par­füm seçenek­leriyle babalar mis gibi koka­cak. Taze, fer­ah ve aro­matik koku­ların, san­dal ağacı ile bir­leşme­siyle oluşan White Musk For Men, lavan­ta ve sen­tetik misk içeriy­or
White Musk For Men 99 TL.

LEVI’S
Babalar Günü yak­laşırken hem rahat hem de cool olmak isteyen babalar için özel hediye seçenek­leri sunuy­or. İkonik mar­ka müz­iğin rit­min­den ilham alarak tasar­ladığı İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda babanız için jean seçenek­ler­ine göz atmanızı öner­iy­oruz.
Jean’ler (sol­dan sağa) 289,90 TL., 289,90 TL., 289,90 TL., 369,90 TL.

KOTON
Kotun’un Babalar Günü’ne özel olarak hazır­ladığı “Babası ve Oğlu” Kolek­siy­onu görülm­eye değer. Fark­lı tar­zlara yöne­lik trend ürün­ler babalar ve oğullarının stil ve tar­zlarını bir­leştir­erek bu özel günü daha da anlam­lı kılıy­or.
Tişört 29,99 TL., Bermu­da 49,99 TL., Pan­tolon 49,99 TL.

HUAWEI
Portre fotoğrafçılığını pro­fesy­onel stüdyo efek­t­leriyle zengin­leştir­erek her çeki­mi kapak fotoğrafı haline getiren, Huawei’nin en yeni­likçi tele­fonu P10, teknolo­ji tutkunu babaların beğeni­sine sunuluy­or. Stüdyo tarzı ışık­landır­ma ve 3D yüz tanı­ma teknolo­jisi ile yaşanılan her anı unutul­may­a­cak bir fotoğraf kare­sine dönüştürüy­or. Mys­tic Sil­ver ve Graphite Black ren­k­leriyle çok etk­i­leyi­ci.
Huawei P10 3.599 TL 3.599 TL.

GROHE ve PHILIPS SOUND AQUARTUNES
Babalar Günü’nde babanıza anlam­lı bir armağan ver­mek istiy­or­sanız duş­ta müzik key­fi hediye edin. Gro­he ve Philips Sound Aquatunes su geçirmez Blue­tooth hopar­lörü ile duş­ta ve bany­o­da yük­sek kaliteli müzik din­leme olanağı sunuy­or.
Philips Sound Aquatunes 3.599 TL 3.599 TL.

Exit mobile version